Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
bijeli kokosov namaz 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Bijeli kokosov namaz, 200 g

(151 Ocjena)
Na zalihama
51,85KN
s PDV

BAM Bijeli kokosov namaz oduševit će sve ljubitelje popularnih kokos kuglica Raffaello svojim kremastim i božanstvenim okusom kokosa i badema. Sadržava najmanje 29% badema i najmanje 14% kokosa, zajedno fino samljevenih u kremastu pastu koja stvara čudesno nježnu i kremastu strukturu namaza. Namaz je idealan za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva. Izvrstan je i kao dodatak sladoledu, namaz na palačinkama i kruhu, a od njega možete napraviti i sjajni mousse. Proizvod je BEZ glutena.

Bez palminog ulja

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Za sve ljubitelje čokoladnih namaza i namaza od orašastih plodova u online trgovini MojaČokolada.hr pripremili smo kolekciju vrhunskih namaza koji vas svojim odličnim okusom zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Namazi su izrađeni prema odličnom receptu od kojeg nastaje iznimno kremasta i glatka tekstura te autentičan okus prženih pistacija.

BAM Bijeli kokosov namaz (200 g) sadržava najmanje 29% paste od badema i najmanje 24% paste od kokosa. Upravo prava kombinacija paste od badema i kokosa te kremastog mlijeka stvara savršeno izvrstan, kremasto bijeli namaz. Namaz se može sjajno uklopiti u naš svakodnevni jelovnik i koristiti za začinjavanje naših doručaka, užina, večera i slastica jer ima božanski okus kokosa i badema. Namaz ne sadržava palmino ulje, kao ni genetski modificirane organizme, a također ne sadržava ni gluten te ga mogu koristiti svi koji izbjegavaju gluten. BAM Bijeli kokosov namaz idealan je za pripremu vrhunskih slastica, krema i mousse-ova. Možemo ga dodati kao nadjev u kroasane, pite i ostala peciva ili ga jednostavno namazati na kruh, palačinke ili dodati u sladoled i voće.

Mogućnosti su beskonačne, prepustite se mašti i okusima!

Sastojci

Pasta od badema (29 %), šećer od šećerne trske, biljne masti (suncokretovo ulje, kakao maslac), pasta od kokosa (14 %) (50 % kokosa, šećer, arome), laktoza, punomasno mlijeko u prahu, suncokretovo ulje, prirodna aroma vanilije.

Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.

Uvjeti čuvanja

Namaz čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a namaz izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2311 kJ /552 kcal
  • Masti43,3 g
    Od toga zasićene 18,0 g
  • Ugljikohidrati40,1 g
    Od toga šećer 39,7 g
  • Bjelančevine8,8 g
  • Vlakna0 g
  • Sol0,01 g

Predviđena isporuka:

30. 09. 2022 - 04. 10. 2022
  • Cijena poštarine:+ 24,87 KN
  • Neto težina:200 g
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Torta Raffaello

Torta Raffaello nevjerojatno je dobra torta! Uzmete zalogaj, zatvorite oči i uživate. Torta se sastoji od biskvita od badema i božanstvene mliječne kreme sa kokosom, za koju sam upotrijebila BAM kokosov namaz i kondenzirano mlijeko.

Torta Pina Colada

Torta Pina Colada prikladna je i za one koji nisu veliki ljubitelji ananasa. Torta će u kombinaciji s kokosom oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Pahuljasti vafli recept

Pahuljasti vafli izvrsna su ideja za uživanje u lijenim jutrima. Sama priprema je brza, a okus u kombinaciji s BAM namazima je nezaboravan. Mnogi misle da je priprema mase za pahuljaste vafle jednaka masi za palačinke, no to nije posve točno. U pripremi mase za vafle koristimo nekoliko jaja više koja im daju hrskavu vanjštinu, sa sočnom unutrašnjošću poput kreme i s mnogo velikih zračnih džepova. 

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual