Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Raffaello kuglice

  • Vrijeme pripreme: 3 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10
raffaello kuglice

Možda će nam trebati malo više vremena nego za izradu običnih Raffaello kuglica, no njihov će okus nadmašiti sve. Pripremite ih puno jer će otići u trenu. Prženi bademi, ukusni nadjev od kokosa i preljev od mekane bijele čokolade jamče pravu slatku čaroliju, a jedinstveni okus nadjevu pružit će BAM kokosov namaz koji je prava bomba!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Raffaello kuglice

  • Vrijeme pripreme: 3 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Na pari otopite bijelu čokoladu i pustite da se ohladi. Voda iznad koje to- pite čokoladu ne smije kipjeti, a posuda s čokoladom ne smije dodirivati vodu.
2. Korak Miješajte mascarpone, namaz od kokosa i kondenzirano mlijeko dok ne postignete ujednačenu smjesu. Dodajte ohlađenu otopljenu čokoladu i kokosovo brašno. Masu dobro izmiješajte, prekrijte plastičnom folijom tako da dodiruje površinu i stavite u hladnjak na najmanje 2 sata da se stvrdne.
3. Korak U međuvremenu popržite bademe: istresite ih na pekač obložen papi- rom za pečenje i pecite u zagrijanoj pećnici na 200 °C 8 do 10 minuta. Ohladite.
4. Korak Pahuljice i listiće badema sameljite u sjeckalici.
5. Korak Iz ohlađene smjese žlicom odvajajte hrpice približne težine 13 g. Gurnite badem u sredinu svake hrpice i oblikujte kuglicu. Svaku kuglicu uvaljajte u bademov prah. Stavite kuglice na pola sata u hladnjak dok pripremate preljev.
6. Korak Na pari otopite bijelu čokoladu i kokosovo ulje. Ulijte u užu čašu i ohladite barem dok ne postane mlako.
7. Korak Vilicom umočite kuglice u preljev i uvaljajte ih u kokosovo brašno. Odložite ih na pladanj i stavite u hladnjak dok se preljev ne stvrdne.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-8,59 KN (1,14 €)
Skupaj:
77,30 KN (10,26 €)
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual