Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Pokloni za 50. rođendan

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
pokloni za 50 rodzendan

50. rođendan predstavlja prijelomnicu u našem životu jer je iza nas pola stoljeća. Zato su i pokloni za 50. rođendan važniji i za njih obično izdvajamo više novaca nego inače. 

50. rođendan predstavlja prijelomnicu u našem životu jer je iza nas pola stoljeća. Zato su i pokloni za 50. rođendan važniji i za njih obično izdvajamo više novaca nego inače.

Samo jednom navršavamo 50. godina

Dok rođendane slavimo svake godine. Biranje poklona za ovu prigodu važan je zadatak kojeg se moramo uhvatiti promišljeno i naravno pravovremeno. 50. rođendan za slavljenika je vrlo važna prijelomnica u životu.

I proslave su za ovu prigodu drugačije nego proslave drugih rođendana. Naši su običaji takvi da se 50. rođendan slavi na veliko, pozivamo više ljudi, neki imaju čak običaj da 50. rođendan proslave više puta odnosno s više različitih grupa prijatelja. U velikim je obiteljima proslava 50. rođendana jedna od rijetkih prilika da se skupi cijela rodbina. Upravo zbog toga su i pokloni za 50. rođendan malo drugačiji. Radi se o osobnom poklonu koji mora biti primjeren slavljeniku i dorastao prigodi, zato ima i veće značenje. Naravno moramo voditi računa o posebnostima osobe koja slavi rođendan. Neke ova prijelomnica i ne raduje previše, neki bi ju voljeli izbjeći i uopće ne slave, dok su drugi ovom prigodom oduševljeni.

Samo jednom navršavamo 50. godina, dok rođendane slavimo svake godine.

Ako osoba i nije previše entuzijastična, o tome moramo povesti računa i kod biranja poklona – svakako možemo izabrati poklon koji će slavljeniku nešto značiti, dok ćemo se truditi izbjeći informacije o navršenoj dobi, dakle šaljivi pokloni ovdje nisu dobrodošli. Ako je osoba pak vesela i raduje se svojim navršenim godinama, tu nam se otvara cijeli svijet odličnih ideja. Poklon za ovu prigodu neka bude praktičan, duhovit, ali ipak neka ima i osobnu notu i veće značenje nego inače.

Vrlo omiljeni pokloni za 50. rođendan su unikatni pokloni

Unikatni pokloni, prilagođeni slavljeniku, njegovim željama i interesima. Puno odličnih ideja za ovu prigodu možemo naći i među čokoladnim proizvodima jer majstori izrađivanja čokolade u svojim ponudama uvijek imaju dovoljno slatkiša koji izražavaju prestižnu i osobnu notu. Za ovu prigodu valja istaknuti čokoladno vino, ali naravno i niz personaliziranih poklona koji će proslavu jubileja učiniti nezaboravnom!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual