Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Poklon za godišnjicu braka

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 4 minute
poklon za godisnjicu braka

Godišnjica braka je dan kada se intenzivno prisjećamo svog vjenčanja. Ponovno proživljavamo osjećaje sreće i veselja koji su nas pratili taj dan kada smo se zauvijek obećali svojoj voljenoj osobi.

Zato godišnjica braka nije sasvim običan dan, lijepo je izdvojiti malo vremena i proslaviti ga sa svojom voljenom osobom i obitelji.

Uvijek je lijepo primiti poklon, a još je ljepše poklon nekome dati i izmamiti time osmijeh na licu drage osobe, stoga je praksa darivanja za godišnjicu braka kod parova vrlo česta. Neki će pokloniti poneku sitnicu kao što je buket cvijeća, drugi će si pak priuštiti opuštanje u dvoje u nekom wellnessu, trećima će biti dovoljno već i to da u ubrzanom tempu života i natrpanim rasporedima izdvoje sat ili dva da na miru zajedno pojedu ručak i popiju čašu dobrog vina.

Često bismo željeli partnera iznenaditi ili mu pokloniti nešto posebno. Unatoč tome što ga dobro poznajemo ponekad naprosto ostanemo bez ideje za poklon, zato smo vam pripremili popis poklona koji su primjereni za darivanje partnera odnosno darivanje para ako smo pozvani na proslavu godišnjice braka.

Bez obzira za koga je poklon, uvijek moramo prije kupnje najprije razmisliti što osoba voli što bi željela, koji su njeni hobiji, kako provodi svoje slobodno vrijeme. Ako sami ne znamo odgovore na ta pitanja, možemo se kod nekoga raspitati i posavjetovati u vezi poklona. Možemo upitati recimo partnerovog dobrog prijatelja ili djecu ako su dovoljno odrasli da mogu podijeliti s nama neku dobru ideju ili zamisao. A ako smo pozvani na proslavu godišnjice braka, svakako moramo poklon prilagoditi dobi bračnog para.

Pokloni za darivanje partnera

Obično prilikom darivanja partnera nemamo baš puno dilema i problema kod biranja poklona jer znamo što voli i što mu se sviđa. Unatoč tome dolje možete pročitati nekoliko savjeta ponestane li slučajno ideja.

  • Najučestaliji prijedlog jest vikend opuštanje u dvoje u nekom wellnessu gdje ćete se oboje odmoriti od svakodnevnog ubrzanog tempa života i stresa. Tada se posvetite samo jedno drugome, nemojte misliti na probleme, isključite društvene mreže i ne provjeravajte svakih sat vremena što se događa s djecom (ako ste ih ostavili nekome na čuvanje). To vrijeme iskoristite da se ponovno povežete i prisjetite zašto se volite. 
  • I vikend s obitelji može predstavljati ugodan odmor, posebice ako tijekom radnog tjedna nemate puno vremena za druženje i razgovor. Otiđite u planine ili na more i stvorite nove obiteljske uspomene.
  • Opuštanje u wellnessu zasigurno nitko neće odbiti. Ugodna masaža u dvoje i kupka s pjenušcem nahranit će vašu dušu i tijelo.
  • Ako želite neki poseban, više adrenalinski doživljaj, predlažemo da odete u adrenalinski park, ili možda na rafting i zipline. Ali prije razmislite voli li vaš partner adrenalin. Ako se tih stvari boji i ne sviđaju mu se, onda te aktivnosti radije ostavite za neku drugu priliku.
  • Za godišnjicu braka možete zajedno krenuti na neki novi zajednički hobi. Odaberite sport koji oboje volite, kupite polugodišnju ili godišnju kartu i tako spojite ugodno s korisnim. Lijep poklon je i plesni tečaj, posebice ako već duže vrijeme želite naučiti neki novi ples. Zajednički hobi će vas također “prisiliti” da barem jednom tjedno izdvojite vrijeme za sebe i ne zaboravite da morate tijekom cijele godine raditi na tome da vaš odnos bude pun poštovanja i ljubavi.
  • I manji poklon ima svoju veliku vrijednost jer najbitnije jest da se posvetimo svome partneru. Buket cvijeća, boca najdražeg vina i bombonijera isto su tako vrlo lijep poklon da partneru kažemo da ga volimo isto kao i onoga dana kada ste se vjenčali. Mojačokolada.hr nudi nekoliko čokoladnih poklona primjerenih kao poklon za godišnjicu braka. Na raspolaganju su vam čokoladne bombonijere, bijelo ili crno čokoladno vino, razni poklon paketi … A biste li voljeli malo začiniti svoj ljubavni život, partneru možete pokloniti čokoladnu kamasutru.

Pokloni za darivanje para

Neki bračni parovi žele okrugle godišnjice braka provesti u društvu svoje šire obitelji i prijatelja. Ako smo uzvanici, tada trebamo prije kupnje poklona izdvojiti malo vremena i razmisliti o tome što bismo mogli pokloniti, a da to par zaista obraduje i ne služi samo zato da skuplja prašinu.

Najsigurniji poklon su obično poklon bonovi. Možemo pokloniti bon za masažu u dvoje, toplice, wellness opuštanje, kulinarski doživljaj, sportsku aktivnost ili pak bon za neku od trgovina, što će uvijek dobro doći. A ako želimo biti malo originalniji i pokloniti nešto drugačije i nesvakidašnje, moramo razmišljati “izvan okvira”.

Paru možemo za godišnjicu braka pokloniti portret ili karikaturu njihove fotografije s vjenčanja. Možemo im i pokloniti fotografiranje u nekom foto studiju. Tako će za uspomenu dobiti prekrasne fotografije profesionalnog fotografa. A ako već imaju djecu i obitelj onda možemo pokloniti obiteljsko fotografiranje, a ne samo fotografiranje para.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual