Naša čokoladna priča

Prvi klik online trgovine Mojačokolada.si dogodio se 2013. godine. Od prvog klika nadalje nudimo široki izbor čokoladnih proizvoda.

Možemo se pohvaliti nazivom najslađe online trgovine na planetu. Sloganom "Mojačokolada.si – najdraže mjesto za čokoholičare" želimo ljubiteljima pravih čokolada omogućiti prvoklasnu kvalitetu pomno odabranih proizvoda, šarolik izbor, jednostavnu kupnju i pravu stvar. 

Zanima li te na što smo najponosniji? 

 

Osim proizvoda vlastitih robnih marki kao što su Mojačokolada.si™, Moja Čokolada™ i Čokoljana™ prodajemo i pomno odabrane proizvode odabranih čokoladnih proizvođača (Rustika, Dobnik, Passero, Rajska Ptica, Chocomar, Berryshka, ChocoMe, Cavalier, Torras, Lindt, Lucifer, Tramontana, 20 Chocolate, Venchi ...). Veliki naglasak našeg raznolikog izbora proizvoda jest na njihovoj estetici te na korištenim sastojcima.

Čokolada nije porok štetan za zdravlje. Upravo suprotno, ima jako puno pozitivnih učinaka za naše tijelo. Posebice zbog sadržavanja serotonina ili hormona sreće, također poboljšava naše dobro raspoloženje kako bismo sretnije živjeli. Približavanje kvalitetne čokolade i čokoladnih proizvoda odličnog okusa naša je vizija. Jer ti želimo pokazati da je život uz čokoladu ljepši.

Majstori smo kreiranja slatkih čokoladnih poslovnih i personaliziranih poklona. Sa slatkim poslovnim promotivnim poklonima zasigurno ne možeš pogriješiti. Koliko poznaješ onih koji ne vole čokoladu? Vrlo malo, nije li tako. 

Tko smo

Mogli bismo reći da smo mala, mlada, pozitivna i opuštena ekipa. Jesmo, ali nismo. Svake godine rastemo kao poduzeće, kao online trgovina, kao ekipa, kao obitelj. Ponosimo se najslađim proizvodima na planetu i bavimo se branšom za koju vjerujemo da nam mnogi zavide na njoj. Još uvijek tvrdimo da je najbolji rad onaj s čokoladom. I tu viziju širimo dalje!
Andraž
Voditelj projekta
Andraž, Voditelj projekta
Za našeg projektnog voditelja moglo bi se reći da je strastveni ljubitelj tamnih čokolada. A ako sadrže i najrazličitije dodatke, još bolje. Dakle, pojest će sve što ima više kakaa u sebi. Optimizacija procesa i isprobavanje novih čokoladnih okusa ne spadaju baš u istu branšu, ali jako dobro mogu zajedno funkcionirati. Vrlo rado otkriva neistražene slatke mogućnosti. Tim istraživanjima redovito unaprjeđuje radne procese, motivira našu ekipu, a brine i o organizaciji slatkih čokoladnih teambuildinga. No najradije unaprjeđuje iskustva korisnika. Upravo za tebe, draga stranko. Da se dobro osjećaš na našoj online stranici i da na najlakši način dođeš do onoga što tražiš.

Njegova najslavnija rečenica:"Istražimo problem i zatim pronađimo rješenje."
Barbara
Korisnička podrška
Barbara, Korisnička podrška
Ako mislite da poznajete najvećeg čokoličara, varate se. Vjerojatno ste već izustili da ste upravo pojeli najbolji čokoladni mousse. Niste. Jer naša osoba za podršku strankama je pravi "Masterchef" za čokoladni mousse. A kada je potrebno isprobati novu čokoladu, prva je u redu. Inače često voli govoriti riječ ne, ali kada se radi o pralinama, fontanama ili bilo čemu čokoladnom, prepustit će se čarima. Odlikuje ju ljubaznost, uljudnost i susretljivost. Brine o većini čokoladnih narudžbi te o tome da i ti, draga stranko, budeš zadovoljna, nasmijana i sretna.
Urša
urednica
Urša, urednica
Ursa je naša najbolja čokoladna veza. Za Moju čokoladu ima istu funkciju kao i kako za čokoladu. Bez ovog ključnog sastojka Moja čokolada jednostavno ne može postojati. Uvijek je dobronamjerna i izuzetno pažljiva prema bližnjima i našim najvećim čokoholikima. Izuzetno senzualne, vrlo emotivne i s odličnim osjećajem za estetiku.
Mario
IT odjeljak
Mario, IT odjeljak
Što je tipično, netipično i atipično za programera? Tipično je da su pedantni i da imaju sve pod kontrolom. Netipično za programera (ne stavljamo sve u isti koš) jest da je naš programer iznimno pričljiv, uvijek potpuno direktan i iskren. A atipično jest to što je simpatičan i dobronamjeran, a koji (još) više od čokolade obožava programski kod i složene tehnološke izazove. Kad bi mogao čokoladu napraviti od koda, to bi, vjerujte, i učinio.
Eva
Grafički dizajner
Eva, Grafički dizajner
Što dobivaš kada kombiniraš brzinu, iznimnu preciznost, iznimno kreativnu dušu i ljubiteljicu slatkih delicija? Ako tvoj odgovor glasi grafička dizajnerica, u pravu si. Naša draga ljubiteljica slatkih delicija najviše se raduje dizajniranju novih proizvoda, kreiranju zanimljivih kreativnih oglasa i fotografiranju novih čokoladnih proizvoda. Obožava svoj posao.
Nina
Marketing
Nina, Marketing
Vjerojatno jedna od najugodnijih sugovornica, s najizrazitijim osjećajem za druge ljude koju ste ikada upoznali. Osim čokolade (naravno) obožava i nove marketinške i prodajne izazove. Sa stalnim strankama njeguje baš posebno pristan odnos, a najtopliji osmijeh i iskrenost pokazuje kada nova stranka iskaže interes za naše proizvode. Tada se i najviše razveseli jer postaje svjesna uloženog truda i rezultata bliske komunikacije. Po struci je inače diplomirana etnologinja, ljubiteljica lijepih stvari, fotografije i čokoladnih slastica.
Čoksi
Čoksi

Naš vratar, glavni financijer, naš čokoladni lisac Čoksi. Uglavnom na dnevnoj i tjednoj bazi svaku minutu posvećuje sigurnosti i financijama. Zanimljivim sadržajem i svojim šašavim izjavama brine da tebi, a ni nama, zaista nikada ne bude dosadno. Njegova najslavnija rečenica: “Nema ništa boljeg na svijetu od dobrog prijatelja. Iznimka je dobar prijatelj s čokoladom.”

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.

Vijesti Sve vijesti

Vrijeme čitanja 4 minute
Uskoro će proslava i tebe su zadužili za pripremu deserta. Glavnu ulogu ima torta. Kako, dakle, napraviti najbolju tortu? S tobom dijelimo nekoliko savjeta uz koje priprema torte neće biti stres, već zabava.
Vrijeme čitanja 4 minute
Vanilija je kraljica začina. Uz cimet je najčešće upotrebljavana u slasticama. Osim toga, utječe na naše raspoloženje, pa čak pomaže i kod umora i tjeskobe. Ali kako je upotrijebiti?
Vrijeme čitanja 3 minute
BAM proizvodi su namijenjeni pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. Radi se o odličnoj čokoladi za pečenje, koja je do sada bila dostupna samo najboljim svjetskim slastičarima.