Čokoladna ekipa

Andraž

vodja projekta

Strastveni ljubitelj mliječne i crne čokolade s različitim dodacima. Bavi se potragom za novim čokoladnim proizvodima i stalno traži nove prilike. Redovito nadgleda sve postojeće procese, sudjeluje u poboljšanju korisničkog iskustva i odgovoran je za ključne kupce. Tri riječi: djevojka za sve.

andraz@mojacokolada.si

Barbara

odjel za narudžbe

Nadaleko i naširoko najveći čokoholik. Prva u redu kada je potrebno isprobati novu čokoladu. Glavni novinar i urednik portala čokolade.si, kao i voditelj odnosa s kupcima. Osigurava da sve stvari idu glatko, da paketi uvijek stižu na vrijeme i da su kupci sretni i zadovoljni :)

barbara@mojacokolada.si 070 222 555

Sara

fotografkinja

Fleksibilna, prijateljski nastrojena, uvijek točna i komunikativna. Vječno nasmijana, fotografkinja Sara daje poseban štih čokoladnim proizvodima. Zbog njezinih fotografija svaki put ostajemo nekoliko dana bez riječi. I svaka nova fotografija je još ljepša od prethodne!

Iztok

programer

Programer Iztok brine se da cijela online trgovina stoji na nogama i da sve tehničke stvari rade kao što bi trebale. Noćna ptica, koja radi u večernjim satima, ne ide na spavanje sve dok ne obavi posao tip-top. Iskren i jednostavan, iz Ljubljane, nikada ne krši riječ i uvijek izvršava dogovoreno.

Primož

grafički dizajner

Kreativni dizajner Primož brine za fantastičan imidž i dobar izgled. Daleko najveći perfekcionist koji uvijek teži boljem i ljepšem. Zabavnim dosjetkama uvijek doprinosi boljoj atmosferi i radu tima :)

Čoksi

zaštitnik

Naš zaštitnik i naša maskota Čoksi 24 sata dnevno, 7 dana tjedno brine o sigurnosti ali i zabavi. Sa svojim vragolastim izjavama brine se da nam nikada ne bude dosadno. Najpopularnija Čoksijeva rečenica: "Ne postoji ništa bolje na svijetu od dobrog prijatelja. Iznimka je dobar prijatelj s čokoladom."


×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije