Zašto kupovati kod nas?

Pri kupnji iznad 280,00 kn dostave je besplatna!

1. Osiguravamo najniže cijene

Naša „online“ filozofija je takva da na internetu zbog nižih fiksnih troškova mora i prodajna cijena biti primjerena. Tko da su svi naši proizvodi i usluge niske ( iste) cijene. Za sve naše članove kluba čokoholika nudimo dodatni popust od 3% na svaku narudžbu i kupnju!

* * Ukoliko primijetite da proizvod nađen u našoj trgovine, negdje prodavan za nižu cijenu, molim vas da nas o tome obavijestite. Cijenu proizvoda ćemo zatim promijeniti, tako da bude konkurentan cijenom drugim trgovinama.

2. Besplatno savjetovanje

U našoj ponudi imamo više oko 1.000 različitih poklon proizvoda i zato vjerujemo da može biti teško odabrati onaj pravi. Za bilo kakvo pitanje smo dostupni na telefonskom broju 00386 70 222 555 ili e-mailu: info@mojacokolada.hr.

3. Za sve proizvode i usluge nudimo 30-dnevnu garanciju.

Na sve proizvode i usluge nudimo 100% 30-dnevnu garanciju. To jednostavno znači da ukoliko zbog bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni kupnjom, proizvod vam besplatno zamijenimo ili vratimo novac. Kao što kažemo kod nas: „Vaše zadovoljstvo, naša garancija“.

4. Osiguravamo 100% sigurnu kupnju

Zato što nam je sigurnost stranaka, kupaca na prvom mjestu, omogućili smo Vam 100% sigurnu kupnju. Naša stranica koristi sigurnosno HTTPS povezivanje s provjerenim certifikatom, mi vam obećavamo da vaše podatke nećemo proslijediti nikome. Tako da kupnju možete obaviti bez brige.

5. Stvarno se trudimo

Znamo da nitko nije savršen. Sami to priznamo i vjerujemo da uporan rad, poštenost , uljudnost i kvaliteta proizvoda kad-tad urode plodom. Njegovanjem tih vrijednosti nadamo se našoj boljoj budućnosti i boljem svijetu. Kakav bi to svijet bilo bez čokolade? :)


Nešto od naših dodatni pogodnosti:

  • Trošak dostave je samo 39 kn + pri narudžbi nad 280 kn nudimo besplatnu dostavu.
  • Svaka narudžba je zapakirana kao poklon
  • Proizvode koje imamo na lageru dostavljamo već sljedeći dan

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije