0

Košarica  

Nema proizvoda

0,00 € Ukupno

Izvrši kupnju

Zatvori

Zašto kupovati kod nas?

Pri kupnji iznad 600,00 kn dostave je besplatna!

1. Osiguravamo najniže cijene

Naša „online“ filozofija je takva da na internetu zbog nižih fiksnih troškova mora i prodajna cijena biti primjerena. Tko da su svi naši proizvodi i usluge niske ( iste) cijene. Za sve naše članove kluba čokoholika nudimo dodatni popust od 3% na svaku narudžbu i kupnju!

* * Ukoliko primijetite da proizvod nađen u našoj trgovine, negdje prodavan za nižu cijenu, molim vas da nas o tome obavijestite. Cijenu proizvoda ćemo zatim promijeniti, tako da bude konkurentan cijenom drugim trgovinama.

2. Besplatno savjetovanje

U našoj ponudi imamo više oko 1.000 različitih poklon proizvoda i zato vjerujemo da može biti teško odabrati onaj pravi. Za bilo kakvo pitanje smo dostupni na telefonskom broju 0070 222 555 ili e-mailu: info@mojacokolada.hr.

3. Za sve proizvode i usluge nudimo 30-dnevnu garanciju.

Na sve proizvode i usluge nudimo 100% 30-dnevnu garanciju. To jednostavno znači da ukoliko zbog bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni kupnjom, proizvod vam besplatno zamijenimo ili vratimo novac. Kao što kažemo kod nas: „Vaše zadovoljstvo, naša garancija“.

4. Osiguravamo 100% sigurnu kupnju

Zato što nam je sigurnost stranaka, kupaca na prvom mjestu, omogućili smo Vam 100% sigurnu kupnju. Naša stranica koristi sigurnosno HTTPS povezivanje s provjerenim certifikatom, mi vam obećavamo da vaše podatke nećemo proslijediti nikome. Tako da kupnju možete obaviti bez brige.

5. Stvarno se trudimo

Znamo da nitko nije savršen. Sami to priznamo i vjerujemo da uporan rad, poštenost , uljudnost i kvaliteta proizvoda kad-tad urode plodom. Njegovanjem tih vrijednosti nadamo se našoj boljoj budućnosti i boljem svijetu. Kakav bi to svijet bilo bez čokolade? :)


Nešto od naših dodatni pogodnosti:

  • Trošak dostave je samo 51 kn + pri narudžbi nad 600 kn nudimo besplatnu dostavu.
  • Svaka narudžba je zapakirana kao poklon
  • Naručene proizvode vam možemo poslati na željeni datum (željeni datum dostave označite na blagajni u komentaru prilikom kupnje)
  • Proizvode koje imamo na lageru dostavljamo već sljedeći dan

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije