Kupac koji kupuje proizvode u online trgovini MOJA ČOKOLADA (www.mojacokolada.hr) može, u slučaju da nije zadovoljan sa naručenim proizvodima i/ili želi raskinuti ugovor (kupoprodajni) iz bilo kojeg drugog razloga, podnijeti zahtjev za otkaz ugovora u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda (zahtjev poslati u u pisanom obliku ili na e-mail: info@mojacokolada.hr), bez potrebe da navodi razloge takve odluke. Nakon toga potrebno je u roku od 30 dana od primitka vratiti robu u tvrtku, u istoj količini i neoštećenu u tvrtku (adresa: Moja Čokolada d.o.o., FULLY, Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija). Također, ako u roku od 14 dana od primitka robe ona bude vraćena, to se smatra odustajanjem od kupnje. Novac vraćamo kupcu u roku od 30 dana, ako je i kupac ispoštovao sve dogovorene uslove iz poslovanja.

Troškovi koji nastaju prilikom povrata robe snosi kupac. Vraćeni proizvodi moraju biti neiskorišteni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Uz vraćenu robu obavezno priložiti i kopiju računa.

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.