Ukoliko je tvoja narudžba potvrđena do 10 sati na radni dan i sadrži proizvode koje imamo u skladištu (to su više-manje proizvodi koji nisu napravljeni iz sviježe čokolade npr. vruće čokolade, medvjedići, šalice..) narudžbu šaljemo isti ili drugi radni dan. Iz razloga što pazimo na to da je čokolada uvijek sviježa i ukusna, nažalost dosta naših proizvoda nemamo u skladištu. Tada će vaše narudžbe biti dostavljene u roku od 5-7 radnih dana.

Ukoliko odaberete plaćanje po predračunu postupak je takav da, možemo obraditi narudžbu tek kada zaprimimo novac na račun. Bankama često treba jedan radni dan za obradu transakcije, te ti preporučujemo da nam pošalješ obavijest i potvrdu o uplati na naš email: e-naslov info@mojacokolada.hr, kako bi mogli čim prije poslati proizvode u dostavu.

Dostava paketa u roku 5- 7- radnih dana

Trudimo se da vam omogučimo čim bržu i sigurnu dostavu. Svaki tvoj proizvod opremimo i zavijemo sa punooo zračnih mjehurića i takve predamo Overseas Express, te oni nakon toga dostavljaju paket na tvoju adresu.

*Savjet: Zna se dogoditi da zbog nepažnje dostavnih servisa čokolada stigne natučena. Zato ti savjetujemo da kod odabira označiš Overseas dostavu – jer po iskustvu znamo da su malo više pažljiviji kod dostave.

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.