Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Mousse od manga

  • Vrijeme pripreme: 40 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8
ovaj put cemo mousse od manga pripremiti bez jaja i bez kuhanja 

Ovaj put ćemo mousse od manga pripremiti bez jaja i bez kuhanja. Ova verzija umjesto jaja — ili želatine ili agar agara — sadrži samo tri zdrava sastojka za najlakši, najukusniji odvažni mousse od manga: potrebni su vam svježi mango, vrhnje i med. To je to! 

BAM savjet: kako bi mousse od manga bio zaista pun slatkog okusa manga, dodajte žlicu ili dvije BAM preljeva Mango. BAM preljev Mango oduševit će vas svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga. Voćni pripravak sadrži više od 70 % manga te je savršen kao nadjev za razne slastice ili će svojim izrazitim okusom poboljšati okus sladoleda, torti ili brzo pripremljenih kolača. 

Mousse od manga možete poslužiti i uz:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Mousse od manga

  • Vrijeme pripreme: 40 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8

Sastojci:

  • 2 svježa manga
  • 1 do 2 žlice meda
  • 115 g slatkog vrhnja

Upute za pripremu:

1. Korak

Mango usitnite u blenderu. U to dodajte med ako odabrani mango nije presladak. Miješajte dok ne dobijete gladak i lijepi pire.

2. Korak

Električnom miješalicom umutite vrhnje dok ne dobijete meke vrhove. Pripazite da vrhnje ne mutite predugo. U tučeno vrhnje dodajte pire od manga. Dodajte postupno kako bi se pire od manga povezao s tučenim vrhnjem. Mousse od manga ulijte u male čaše ili zdjelice. Pokrijte mousse i ohladite u hladnjaku 1 sat do nekoliko sati.

3. Korak

Mousse od manga poslužite hladan. Dodajte BAM preljev Mango i ukrasite gore navedenim sastojcima.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-8,14 KN (1,08 €)
Skupaj:
73,24 KN (9,72 €)

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual