Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Browniji s ruby čokoladom

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9
browniji s ruby cokoladom

Ovi čokoladni kolačići ili browniji ne trebaju dodatni ukras; oni sami su divni. Jagode i tamna čokolada oduvijek su bile poznate kao izvrsna kombinacija u raznim slasticama. Kada brownijima dodamo još ruby čokoladu, koja svojom nježnom bojom, nježnom aromom i djelićem okusa jagodičastog voća dovodi čokoladne kolačiće na višu razinu. Ovim receptom dobivate savršenu ravnotežu tamne čokolade; dodane svježe jagode samo još povećavaju sklad okusa ove slastice.

ČOKO-savjet: poslužite potpuno ohlađene, dodajte svježe jagode i lagano pospite šećerom u prahu. Brownije možete preliti ruby čokoladom. Možete ih ukrasiti i čokoladnim strugotinama ili čokoladnim crispy-ima.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Browniji s ruby čokoladom

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Maslac narežite na kockice i pomiješajte ga s kapljicama tamne čokolade. Sve zajedno stavite u lonac, a zatim stavite lonac na umjerenu vatru. Neka se smjesa polako zagrijava i topi dok ne postane glatka i sjajna.
2. Korak Maknite s vatre, umiješajte šećer i kakao u prahu te sve zajedno miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Dodani šećer malo će sniziti temperaturu i smjesa će se možda činiti blago zrnastom, ali to je u redu.
3. Korak Dodajte jogurt od vanilije i pastu od vanilije te još jednom dobro promiješajte dok smjesa ne postane glatka.
4. Korak Na kraju dodajte prosijano brašno. Pažljivo i postupno dodajte brašno dok ponovno ne dobijete glatku masu.
5. Korak Dodajte ruby čokoladu i sitno nasjeckane komadiće jagoda te ih lagano miješajte dok ne dobijete jedinstvenu masu.
6. Korak Obložite malu pravokutnu posudu za pečenje (20x20 cm) papirom za pečenje, ulijte tijesto, zagladite ga što je više moguće i zatim pecite u zagrijanoj pećnici na 180 ° C oko 25 minuta. Kako se svaka pećnica malo razlikuje, izvadite brownije iz pećnice kad budu pečeni. To možete provjeriti testom pomoću čačkalice; ako je čačkalica suha nakon što je izvučete iz mase, kolačići su pečeni. Ali budite oprezni, moraju ostati mekani i blago vlažni, pa je u redu čak i ako ih tako malo potpečete.
7. Korak Kad su pečeni i spremni, izvadite ih iz pećnice i ostavite da se potpuno ohlade na rešetki. Izrežite potpuno ohlađene i poslužite. Količina sastojaka u receptu je za 9 komada.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual