Priprema
1. Korak
Zagrijte pećnicu na 175 Celzijevih stupnjeva.
Postupak pečenja čokoladnih slojeva
1. Korak
Umiješajte brašno, šećer, kakao, sodu bikarbonu, prašak za pecivo i sol na maloj brzini sve dok ne dobijete glatku smjesu.
2. Korak
Dodajte jaja, mlaćenicu, toplu vodu, ulje i pastu od vanilije. Zatim tucite smjesu na srednjoj brzini dok ne dobijete glatku smjesu.
3. Korak
Pripremljenu masu za tijesto podijelite na tri jednaka dijela. Možete si pomoći vagom i izvagati pripremljenu smjesu za tijesto i podijeliti je u tri jednake količine.
4. Korak
Pecite svaki sloj 30-35 minuta, ovisno o pećnici.
5. Korak
Nakon što je tijesto pečeno, ohladite ga.
6. Korak
U većoj zdjeli izmiješajte maslac i krem sir dok ne postanu pahuljasti.
7. Korak
Dodajte kakao u prahu i pastu od vanilije. Miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Sastavljanje torte
1. Korak
Umutite šećer u prahu jednu po jednu šalicu. Ako je potrebno, dodajte mlijeko da dobijete mazivu strukturu. Krema treba biti vrlo guste strukture, dodatno će se zgusnuti u hladnjaku.