Sangria s BAM preljevom Višnja

Vrijeme pripreme 20 min
Sastojci: 8
Zahtjevnost
Recipe stars Recipe stars Recipe stars Recipe stars Recipe stars
(1)

Sangria je koktel koji potječe sa španjolskih ljetnih zabava na terasi. Španjolci tradicionalno ujutro uživaju u kavi, malo rade, uzmu popodnevni odmor (ili siestu), pa još malo rade. Navečer se pak opuštaju uz „tapas” i čašu dobrog pića. Obično se u čaši nalazi i sangria; to je voćni napitak koji osim alkohola sadrži različite vrste voća. Osim naranča, borovnica i jabuka, dodali smo i višnje.

BAM preljev Višnja voćni je pripravak koji sadrži više od 70 % sočnih i kiselkastih višanja bez koštica. Preljev Višnja savršeno se slaže i sa slanim i sa slatkim jelima, pa savršeno funkcionira i uz sastojke za osvježavajuću sangriu.

BAM preljevom Višnja možete pripremiti i vrući umak te njime preliti sladoled koji ste sami pripremili, recept vas čeka OVDJE.

Sastojci

Za voćnu sangriu:
  • 500 ml soka od brusnice
  • 2 žlice šećera u prahu
  • 750 ml crnog vina
  • 350 ml sode (Sprite itd.)

Upute za pripremu

Za pripremu voćne sangrie:
1. Korak
U velikom vrču za sangriu pomiješajte BAM preljev Višnja, jagode, borovnice, rakiju, sok od brusnice i šećer u prahu. Dodajte crno vino i pažljivo promiješajte. Dodajte sodu i ponovo promiješajte.
2. Korak
Pustite da se sangria hladi najmanje dva sata prije posluživanja.

Proizvodi iz trgovine Pogledaj više

Recipe author:
Urša R.
Urednica
Mogla bi imati još ljepši posao od rada s čokoladom?

Ostali recepti Pogledaj ostale recepte

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.