Čokoladni recept: Čokoladni kroasani

Vrijeme pripreme 1 jedan sat
Sastojci: 12
Zahtjevnost

BAM mliječna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 35,1% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj, kremastoj mliječnoj čokoladi s daškom karamele.

Napravite čokoladne kroasane sami!

Umjesto čokolade možete dodati kroasanima namaze by Mojačokolada.

Sastojci

Sastojci
  • 400 g brašna
  • 2 jaja
  • 250 g margarine
  • 100 g šećera u prahu

Upute za pripremu

Priprema
1. Korak
Od sastojaka (osim čokolade) umijesmo glatko tijesto te na 30 minuta stavimo u hladnjak.
2. Korak
Od tijesta oblikujemo kroasane, svakog od njih napunimo komadićem mliječne čokolade. Po želji naravno možete upotrijebiti bilo koju čokoladu ili drugo punjenje (namazi).
3. Korak
Korasane pečemo na 180 stupnjeva oko 10 do 15 minuta, dok ne postanu zlatno zapečeni. Još tople posipamo šećerom u prahu i serviramo.

Proizvodi iz trgovine Pogledaj više

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Ostali recepti Pogledaj ostale recepte

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.