Čokoladna krema

Vrijeme pripreme 20 min
Sastojci: 3
Zahtjevnost

BAM Tamna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 55,6% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Autentičnog je i optimalno gorkog čokoladnog okusa.

Vrlo jednostavan recept za izradu jednostavne čokoladne kreme.

Sastojci

Sastojci
  • 4 žlice jestivog škroba

Upute za pripremu

Priprema
1. Korak
Na početku pripreme sačuvajte 2 žlice mlijeka. Ostatak izlijte u lonac i dodajte čokoladu za kuhanje i šećer.
2. Korak
Jestivi škrob rastopite dvjema žlicama mlijeka i mješavinu ulijte u čokoladu. Promiješajte, pristavite na vatru i pričekajte da zakipi.
3. Korak
Kada smjesa postane tekuća i glatka, uklonite s vatre. Ostavite da odstoji onoliko vremena kolikoje potrebno da se krema ohladi i zatim razdijelite u lijepe zdjelice.
4. Korak
Ukrasite šećerom, naribanom čokoladom ili nekim voćem po svom ukusu.

Proizvodi iz trgovine Pogledaj više

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Ostali recepti Pogledaj ostale recepte

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.