Čokolada s rižom

Vrijeme pripreme 15 min
Sastojci: 5
Zahtjevnost

BAM mliječna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut s barem 35,1% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj, kremastoj mliječnoj čokoladi s daškom karamele. Recept za odličnu domaću čokoladu od riže.

Sastojci

Sastojci

Upute za pripremu

Priprema
1. Korak
Mliječnu čokoladu i onu za kuhanje razlomite na male komadiće. Dodajte 4 žlice ulja i čokoladni namaz.
2. Korak
Sadržaj u loncu rastopite iznad vodene kupelji i miješajte dok masa ne postane posve glatka. Lonac maknite i u smjesu umiješajte ekspandiranu rižu.
3. Korak
Čokoladnu masu zatim stavite u kalupe i stavite ih u hladnjak na nekoliko sati da se čokolada stvrdne.

Proizvodi iz trgovine Pogledaj više

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Ostali recepti Pogledaj ostale recepte

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.