Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Proizvedeno u Sloveniji
  • Novo
  • Bez glutena
preljev visnja 200 ml
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Višnja, 200 ml

(22 Ocjena)
Na zalihama
44,45 KN (5,90 €)
s PDV

BAM preljev Višnja voćni je pripavak koji sadrži više od 70 % udjela sočnih i kiselkastih višanja bez koštica. Zbog blago kiselkastog okusa, višnje mogu obogatiti i slana i slatka jela. Njima možete pojačati okus uvijek vrlo popularne cheesecake torte ili još vrući preljev preliti preko kuglice vašeg omiljenog sladoleda. Kao dodatak osvježavajućem koktelu, rado će vam se pridružiti tijekom ljetnog druženja na terasi. BAM preljev Višnja savršeno odgovara i slanim i slatkim jelima. Od njega možete napraviti slatko-kiseli umak i poslužiti ga uz tek pečeni komad mesa ili napraviti osvježavajući sladoled na štapiću ili slastice od prhkog tijesta. Proizvod NE SADRŽI GLUTEN.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

BAM proizvodi za pečenje omogućuju vam da ostvarite jednako dobre rezultate kao pravi majstori slastičari. Napravljeni od kvalitetnih sastojaka, bit će vaši stalni pratitelji na kuhinjskoj radnoj ploči. U kategoriju BAM preljeva za vas smo dodali BAM preljev Višnja koji svojim blago kiselkastim okusom oplemenjuje svaku novu slasticu. Postanite majstor slastičarstva uz nas!

BAM preljev Višnja (200 ml) oduševit će vas svojim osebujnim i osvježavajućim okusom višanja bez koštica. Obogatite i začinite svoje sljedeće slastice osvježavajućim okusom i prekrasnom crvenkastom bojom koju preljevu daju zrele višnje bez koštica. Njime možete nadograditi okus kroasana, palačinki ili ga upotrijebiti za pripremu sve popularnije cheesecake torte bez pečenja. Preljev odlično odgovara i slatkim i slanim jelima. Njime možete premazati tek pečeno meso sa žara ili ga radi dodatne slatkoće preliti preko sljedećeg obroka s grčkim jogurtom. Zbog osvježavajućeg okusa prikladan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavan dio ljetnih vrtnih zabava. Bez problema može s vama na posao i radit će vam društvo za vrijeme objeda. BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i” uz izvrsne proizvode za pripremu slastica.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci

Višnja (70 %), šećer, kukuruzni škrob, regulator kiselosti: limunska kiselina, konzervans: natrijev benzoat (>1 %), prirodna aroma (>1 %).

Proizvod može sadržavati tragove soje, sezama, stevije, kikirikija i drugih orašastih plodova. Može sadržavati koštice od višnje.

Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost223 kJ / 53 kcal
  • Masti0,3 g
    Od toga zasićene 0 g
  • Ugljikohidrati39 g
    Od toga šećer 36 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,7 g
  • Sol0,1 g

Predviđena isporuka:

07. 12. 2022 - 09. 12. 2022
  • Cijena poštarine:+ 24,94 KN (3,31 €)
  • Neto težina:200 ml
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
4,82
( 22 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“”

, 16.11.2022

“”

, 15.11.2022

“”

, 27.10.2022

“”

, 15.09.2022

“”

, 15.09.2022

“”

, 06.09.2022

“”

, 06.09.2022

“”

, 23.08.2022
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual