BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Ovoga smo puta u kategoriju BAM preljeva dodali novi voćni okus: preljev od jagoda.
BAM preljev Jagoda (200 ml) voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Oduševit će vas osvježavajućim okusom koji je savršen za pripremu ljetne osvježavajuće limunade, a njime možete pripremiti i jednostavan milkshake od jagoda. Svojim naglašenim okusom jagode uljepšat će okus običnog jogurta i sladoleda ili će kao preljev staviti točku na „i” kad se radi o svježe pečenim palačinkama. Zbog svoje kašaste strukture, BAM preljev Jagoda prikladan je i kao nadjev za čokoladne torte ili svojom zavidnom crvenom bojom može obogatiti vaš sljedeći cheesecake. Dodajte ga u smoothie, zasladite zobenu kašu, pripremite čokoladne muffine, a sljedeći put kad budete pripremali panna cottu vaša kuhinja može biti prepuna ugodnog mirisa jagoda.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.