Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
  • Proizvedeno u Sloveniji
  • Novo
preljev borovnica 200 ml
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Borovnica, 200 ml

(81 Ocjena)
Na zalihama
44,45 KN (5,90 €)
s PDV

BAM preljev od borovnice voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70% sočnih i osvježavajućih borovnica. Začinite svoje sljedeće deserte osvježavajućim okusom i plavkasto ljubičastom bojom koju preljevu dodaju zrele borovnice. Pomoću njega možete nadograditi okus kroasana, palačinki ili ga koristiti za pripremu sve popularnijeg cheescake bez pečenja. Preljev se izvrsno osjeća u društvu slatkih i slanih jela. Možete ga koristiti za premazivanje pečenog mesa s roštilja ili ga možete uliti u sljedeću zobenu kašu za dodatnu slatkoću. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Proizvod je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.

BAM preljev od borovnica (200 ml) zadivit će vas svojim izražajnim i osvježavajućim okusom zrelih borovnica. Začinite svoje sljedeće deserte osvježavajućim okusom i plavkasto ljubičastom bojom koju preljevu dodaju zrele borovnice. Pomoću njega možete nadograditi okus kroasana, palačinki ili ga koristiti za pripremu sve popularnijeg cheescake bez pečenja. Preljev se izvrsno osjeća u društvu slatkih i slanih jela. Možete ga koristiti za premazivanje pečenog mesa s roštilja ili ga možete uliti u sljedeću zobenu kašu za dodatnu slatkoću. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. U kombinaciji s crnim vinom s njim možete pripremiti izvrstan umak koji možete ponuditi čak i kad se svježe borovnice ne mogu kupiti niti ubrati. Lako vas prati na posao i pravi vam društvo tijekom ručka. Proizvod je bez glutena.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci

Borovnice (70 %), šećer, kukuruzni škrob, regulator kiselosti: limunska kiselina, konzervans: natrijev benzoat (>1 %), prirodna aroma (>1 %).

Proizvod može sadržavati tragove soje, sezama, stevije, kikirikija i drugih orašastih plodova.

Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost319 kJ / 76 kcal
  • Masti0,3 g
    Od toga zasićene 0 g
  • Ugljikohidrati19,2 g
    Od toga šećer 13,5 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,7 g
  • Sol0 g

Predviđena isporuka:

07. 12. 2022 - 09. 12. 2022
  • Cijena poštarine:+ 24,94 KN (3,31 €)
  • Neto težina:200 ml
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Torta od borovnica s vanilijom

Kombinacijom borovnica i vanilije nećete pogriješiti. Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od vanilije, želea od borovnica i prozračne kreme od borovnica u kojoj se krije BAM preljev od borovnice, bogatog voćnog okusa i odlične teksture – savršen za pripremu krema i nadjeva. Ako nemate dva prstena promjera 16 cm, samo okrenite redoslijed pripreme sastojaka – tako da najprije ispečete biskvit, a zatim pripremite kremu od vanilije i nadjev od borovnica. Tučenje vrhnja još je jedan važan korak kod pripreme slastica koje sadrže kremaste nadjeve.Slatko vrhnje ima važnu ulogu u teksturi, okusu i izgledu gotovog proizvoda. Uvijek treba odabrati punomasno slatko vrhnje za tučenje koje se prije upotrebe mora dobro ohladiti. Kad pripremate mousse i kreme, nikada ga ne tucite čvrsto, osim ako to recept ne zahtijeva. Vrhnje tucite dok ne dobijete mekane vrhove, tj. srednje čvrsto. To bi bilo toliko da se u tučenom vrhnju vide tragovi pjenjače, a ako ga uhvatimo pjenjačom, napravi se mekani vrh koji se slegne.

Cheesecake od borovnica bez pečenja

Cheesecake je savršena kombinacija oporih i slatkih okusa, ali istovremeno bogatih struktura. Najčešće se priprema ljeti, jer ima osvježavajući okus, a za to smo vam pripremili recept, gdje neće biti potrebno koristiti vruću pećnicu. Kako bi sve bilo još jednostavnije, pripremili smo smjesu za cheesecake koja ima odličan osvježavajući okus, da ne treba gotovo nikakve dodatne sastojke.

4,93
( 81 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“”

, 15.11.2022

“”

, 15.11.2022

“Odlično”

Vesna U., 15.11.2022

“”

, 27.10.2022

“”

, 25.10.2022

“”

, 25.10.2022

“”

, 30.09.2022

“”

Andrea M., 26.09.2022

“”

, 21.09.2022

“”

, 21.09.2022

“”

, 15.09.2022

“”

, 15.09.2022

“”

, 15.09.2022

“”

, 13.09.2022

“”

, 12.09.2022

“”

, 09.09.2022

“”

, 09.09.2022

“”

, 07.09.2022

“”

, 07.09.2022

“”

, 06.09.2022

“”

, 06.09.2022

“”

, 02.09.2022

“”

, 30.08.2022

“Odličnega okusa, super izgled na torti.”

ANDREJA K., 30.08.2022

“”

, 23.08.2022

“”

, 22.08.2022

“”

, 18.08.2022

“”

, 18.08.2022

“”

, 12.08.2022
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual