Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Novo
  • Preporučujemo
  • Najprodavaniji
pasta od vanilije 50 ml
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Pasta od vanilije, 50 ml

(469 Ocjena)
Na zalihama
89,66 KN (11,90 €)
s PDV

BAM pasta od vanilije je pravi ekstrakt vanilije bourbon sa dalekog Madagaskara s dodanim sjemenkama vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Na bočicu je dodana praktična pumpica koja omogućava jednostavno doziranje i trajniju svježinu paste od vanilije. Preporučujemo kao dodatak pecivima i slasticama (panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije). Proizvod je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite obogatiti okus i izgled svojih slastica? Pripremili smo za vas odličnu, mirisnu pastu od vanilije.

BAM pasta od vanilije (50 ml) očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije i svojom pravom aromom. Izvorni je ekstrakt vanilije bourbon s Madagaskara. Ekstraktu su dodane i sjemenke vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Odličan dodatak vašim pecivima i slasticama kao što je panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije. Pasta od vanilije se može dodati u bilo koji drugi desert s vrhnjem i čokoladom, možete je koristiti i za pripremu tijesta za kekse i raznih krema jer lijepo obogaćuje okus deserta.

BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su za sve one koji su tek na početku kao i za profesionalne slastičare koji svojim slasticama žele dodati završnu notu uz pomoć izvrsnih desertnih proizvoda.

Sastojci

Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.

Uvjeti čuvanja

Pasto od vanilije čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a pasta izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost1169 kJ / 275 kcal
  • Masti0,17 g
    Od toga zasićene 0,005 g
  • Ugljikohidrati67,59 g
    Od toga šećer 67,19 g
  • Vlakna1,37 g
  • Bjelančevine0,17 g
  • Sol0,003 g

Predviđena isporuka:

07. 12. 2022 - 09. 12. 2022
  • Cijena poštarine:+ 24,94 KN (3,31 €)
  • Neto težina:50 ml (70 g)
  • Dimenzije:11 cm x 5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Torta od vanilije s jagodama

S kombinacijom vanilije i jagoda ne možete pogriješiti. Pred vama je recept za ukusnu i laganu tortu od vanilije koja se sastoji od dva sloja biskvita od vanilije, izvrsne kre- me od vanilije i sloja od slatke jagode. I ovdje sam umjesto mahuna vanilije upotrije- bila BAM pastu od vanilije koja ugodno obogaćuje kremu svojom aromom i mirisom. Tortu od vanilije s jagodama može se pridružiti i Pavlova torta.Količina sastojaka u receptu je primjerena za 8 komada pečenih u kalupu za tortu promjera 18 cm.

Ferrero Rocher u čaši

Deserti u čaši izvrstan su izbor za sve prigode, od nedjeljnih deserta do većih proslava. Volimo ih zbog jednostavnosti, a uvijek izgledaju savršeno. Poznate su kuglice hrskave, kremaste i čokoladne, pa sam za kremu pripremila verziju moussea s BAM čokoladnim namazom s lješnjacima ispod kojeg se krije podloga od keksa, a na vrhu ne nedostaje mliječne čokolade i prženih lješnjaka! Ako ste ljubitelj slastica u čaši, možete pripremiti i bijeli mousse desert s višnjama. Sastojci su primjereni za pet čaša (po 2,5 dcl).

Muffini s drobljencem od jabuka

Sezona jabuka je pred vratima! Osim pite od jabuka, s jabukama možete napraviti i drobljenac od jabuka ili još bolje – muffine s drobljencem od jabuka. Muffini će biti napunjeni komadićima jabuke i preliveni preljevom od maslaca i mrvica te glazurom od vanilije!Ovi muffini s drobljencem od jabuka bit će super mekani, sočni i prozračni. No kako ih pripremiti? Prije no što krenemo s uputama, evo nekoliko BAM savjeta: Upotrijebite mlijeko i grčki jogurt: kombinacija gustog, kremastog jogurta i oštrog mlijeka dat će savršeni muffin s drobljencem od jabuka. Ako nemate pri ruci grčki jogurt, možete upotrijebiti i obični jogurt. Pretjeranim miješanjem tijesta dobit ćete zbijene i isušene muffine. Ako želite sočnu i mekanu jezgru, sastojke miješajte samo onoliko koliko je potrebno da se povežu. Muffine pecite na većoj temperaturi prvih pet minuta, a zatim smanjite temperaturu. Slijedeći ovaj savjet omogućit ćete prašku za pecivo da obavi svoj posao i stvori kupolasti vrh. Nakon 5 minuta smanjite temperaturu da muffini ne zagore.Od jabuka se mogu pripremiti i:

Klasičan recept za savijaču od jabuka

Ako

Čokoladne princes krafne

Ove

Mirisne jabuke s cimetom

Raffaello cupcakes

Ako tražite recept za ukusne Raffaello kolačiće, na pravom ste mjestu. Sastoje se od laganog biskvita od bademovog brašna s kokosom i nadjeva od kreme od vanilije. Da bi bili još ukusniji, dekoriraju se istisnutom kremom od vanilije s laganom aromom kokosa. Možemo li uopće poželjeti više? Kuhanje kreme od vanilije pojednostavila sam uz BAM pastu od vanilije, koja je izvrsna zamjena za mahunu. Međutim, kako bi kolačići bili zaista aromatični, za pečenje kod kuće upotrebljavamo mljevene bademe, a ne blanširane i fino mljevene.

Snickers u čaši

Ako nemate vremena za pripremu kolača, uvijek ima vremena za desert u čaši. Ne zahtijevaju posebnu pripremu i dekoracije da bi izgledali božanstveno. Unutra se krije nježni mousse od mliječne čokolade, usitnjeni Oreo keksi, karamela, kikiriki i nježna mascarpone krema. Meni karamela obavezno mora biti slana, no vi slobodno možete izostaviti sol iz recepta. Ako nemate vremena za kuhanje karamele, možete upotrijebiti kupljeni preljev od karamele.

Tiramisu brownie kolačići

Domaći keksi s maslacem

Domaći keksići s maslacem imaju neodoljiv okus maslaca, vanilije i badema. 

Keksi od pistacija

Po o

Banana kruh s čokoladom i malinama

Ovaj put banana kruh pripremamo malo drugačije. Banana kruh bit će sočan i izuzetno vlažan jer ćemo mu dodati komadiće BAM tamne čokolade i maline.  Banana kruh s malinama i čokoladom doista je najsočniji banana kruh ikada. Stalno naglašavamo da je ovaj kruh stvarno sočan i vlažan jer najgore je kad banana kruh lijepo miriše, ali nije dobar jer je unutra presuh.  Za pripremu ovog banana kruha upotrijebit ćemo dva jaja i malo jogurta. Možemo upotrijebiti obični grčki jogurt, a ako ga ne volite ili ga trenutno nemate kod kuće, možete upotrijebiti i obični jogurt. Ako nemate ni grčki ni obični jogurt, kiselo vrhnje također će biti dobra zamjena. Maslac, koji ćemo također upotrijebiti u receptu, daje kruhu bogat orašasti okus koji ćemo pojačati bananama i čokoladom. Dašak vanilije koji BAM pasta od vanilije daje banana kruhu upotpunit će slatki okus banane.

Tiramisu torta od palačinki

Ova impresivna tiramisu torta od palačinki sadrži 25 palačinki tankih poput papira, 24 sloja prozračnog i aromatičnog nadjeva s okusom tiramisua, posip od kakaa u prahu i tučeno slatko vrhnje na vrhu torte. Iako ova torta zvuči kao zahtjevna slastica, uistinu nije. Sastojci i postupak detaljno su objašnjeni u nastavku, ali kako ne biste prebrzo izgubili motivaciju, prođimo brzo kroz postupak. Napravite palačinke. Tijesto za palačinke prije pečenja mora se hladiti 30 – 60 minuta, a zatim se palačinke samo ispeku. Napravite nadjev od tiramisua. Zatim sastavite tortu. Finim mrežastim cjedilom svaki sloj nadjeva posipajte kakaom u prahu. Ako ga nemate, preskočite kakao prah ili ga prstima posipajte po vrhu. Po želji dodajte tučeno vrhnje. Tortu hladite najmanje 3 sata prije rezanja i posluživanja. Hlađenje pomaže da se okusi razviju i, što je još važnije, omogućuje da se torta stisne. Ako ga preskočite, tortu nećete moći rezati.

Linzeri sa slanim karamelom

Mousse s bijelom čokoladom i preljevom od manga

Rolada s nadjevom od manga

Cheesecake s bijelom čokoladom

Cheesecake od bijele čokolade po ovom receptu imat će kremasto slatku strukturu bijele čokolade prelivenu svježim bobičastim voćem.

Rolada Snickers

Budući da obožavamo Snickers i sve slične čokoladice, odlučila smo kombinirati te okuse i u roladi. Da, skroz jednostavno. Sastoji se od kakao biskvita, slane karamele, kikirikija i ukusne mliječne kreme. Obložena je ukusnom glazurom od BAM mliječne čokolade, koja je dovoljno mekana da se lijepo reže, i posuta je slanim kikirikijem.

Oreo Cheesecake tortice

Oreo tortice od sira ne samo da izgledaju privlačno, već i zavode svojim okusom. Kremasti i svježi kolač u sebi krije bogatu pastu od vanilije koja pruža još ugodniju aromu. Bila to nedjeljna slastica ili desert za proslavu, sigurno će (zasluženo) pobrati svu slavu, i kod malih i kod velikih! Pasta od vanilije je kraljica začina i uz cimet je najčešće korišteni začin. Odlično djeluje i kod pripreme bijelog moussea s višnjama u čaši.

Hruskave pločice od manga

Pločice od manga možete pripremiti i kad ste u velikoj žurbi jer su vrlo jednostavne za napraviti. Prije same pripreme dajemo još par jednostavnih savjeta i trikova kako bi priprema bila uistinu brza i laka.

Kocke s malinama

Kocke s malinama sastoje se od kakao biskvita i dvije kreme koje se savršeno nadopunjuju. Donji sloj čini krema od malina s dodatkom svježih malina, a gornji sloj nježna mascarpone krema s notom vanilije za koju smo upotrijebili BAM pastu od vanilije.

Torta Raffaello

Torta Raffaello nevjerojatno je dobra torta! Uzmete zalogaj, zatvorite oči i uživate. Torta se sastoji od biskvita od badema i božanstvene mliječne kreme sa kokosom, za koju sam upotrijebila BAM kokosov namaz i kondenzirano mlijeko.

Torta Chocolate chip cookie

Odlična, kremasta i sočna torta. Kremi od vanilije dodaje se mliječna i bijela čokolada, a sama je krema obogaćena BAM pastom od vanilije. Keksi se skrivaju i u donjoj kremi, a biskvit je natopljen mješavinom mlijeka i Baileysa.

Čokoladni mousse u čaši

Obožavate čokoladu? Ako je vaš odgovor potvrdan, posebno ćete uživati u pripremi čokoladnog moussea u čaši i jedva ćete dočekati kušati rezultat. Čokolada nikada ne razočara, a u čokoladnom mousseu u čaši potpuno će vas oduševiti!

Keksi s maslacem

Još jedan recept za ukusne kolačiće koje svi vole. Priprema ovih keksa traje nešto duže, ali se svakako isplati! Ako se receptu doda malo više brašna, masa je prikladna i za keksomat. Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu narudžbu. Keksi su obogaćeni rumom i pastom od vanilije BAM, a obliveni su čokoladom i uvaljani u krokant od lješnjaka – premaz, posip i aroma kolačića mijenjaju se po ukusu, a za čokoladnu verziju treba dio brašna zamijeniti kakaom. Od sastojaka iz recepta možemo pripremiti 50 keksa. Umjesto keksa s maslacem, možemo pripremiti i:

Pita od jabuka

Torta s džin-tonikom

Ova torta podsjeća na ljeto i vrućinu, a idealna je i za proslave. Kremasta, prozračna i osvježavajuća. Torta s džin-tonikom prava je osvježavajuća poslastica. Torta se savršeno slaže s džin-tonikom, naročito kasno popodne pod suncem na terasi.

Torta Kinder Maxi King

Torta Kinder Maxi King najpopularnija je torta. Sastoji se od ukusne mliječne kreme, karamele, čokolade i krokanta od lješnjaka. Krema je obogaćena BAM pastom od vanilije. Da bi torta imala onaj pravi okus mliječne kreme, zgusnuto kondenzirano mlijeko apsolutno je nezamjenjivo.

Torta s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama

Torta s vanilijom i jagodama

Krafne, a što s bjelanjcima?

Domaće fašničke krafne s kremom od vanilije

Ukrašavanje torti: švicarska krema od maslaca

Pred vama je torta. I ponosno stojite ispred nje, znajući da su okusi savršeni. Ali kako bi torta bila još ljepša (a vi pred njom stajali još ponosnije), treba je ukrasiti. Ukrašavanje torti zadnji je i jedan od najvažnijih koraka. Torte se mogu ukrasiti na različite načine, a mi smo se ovaj put odlučili s vama podijeliti recept za pripremu švicarske kreme od maslaca. 

Čokoladni mousse s tučenim vrhnjem

Ferero torta ili torta Ferrero?

Torta bez pečenja s Oreo keksima

Torta bez pečenja s Oreo keksima prema dolje navedenom receptu desert je koji možete pripremiti u bilo koje vrijeme, bez obzira na godišnje doba. Baza za izradu torte bez pečenja počinje s dnom iz Oreo keksa. To je jednostavna mješavina zdrobljenih Oreo keksa i malo rastopljenog maslaca. Ako vam se ovo čini jednostavnim, a mislite da se dno iz keksa neće zalijepiti, možete ga peći na 175 stupnjeva Celzijevih oko 10 minuta. Međutim, to neće biti potrebno ako dno iz keksa jako dobro pritisnete uz rub pleha. Kasnije, kad se maslac ohladi, djeluje kao ljepilo i pazi da dno keksa ostane netaknuto. Za nadjev će nam trebati krem ​​sir, slatko vrhnje, šećer i Oreo keksi. U kremu ćemo dodati i BAM pastu od vanilije, koja osigurava da se sastojci međusobno sjedine, a ujedno pruža savršen izgled sa sjemenkama vanilije.

Pahuljasti vafli recept

Pahuljasti vafli izvrsna su ideja za uživanje u lijenim jutrima. Sama priprema je brza, a okus u kombinaciji s BAM namazima je nezaboravan. Mnogi misle da je priprema mase za pahuljaste vafle jednaka masi za palačinke, no to nije posve točno. U pripremi mase za vafle koristimo nekoliko jaja više koja im daju hrskavu vanjštinu, sa sočnom unutrašnjošću poput kreme i s mnogo velikih zračnih džepova. 

Čokoladni muffini s bananom

Rum kuglice od ostataka biskvita

Što učiniti s biskvitom koji zbog nesavršenog oblika nije prikladan za biskvitnu podlogu torte? Šteta je baciti ga, jer je samo oblik nesavršen, a okus božanstven. S njim možete napraviti cakepopse, ali ako vam se ne sviđaju, ih nemate interesa pripremati ili vaše ruke ne žele stvarati male kuglice na štapiću, preporučujemo izradu kuglica od ruma. Priprema je jednostavna i brza, pogotovo ako kod kuće imate veliku količinu kolačiča ili drugih slastica koje nitko ne dira. Recept u nastavku izvrsna je prilika da od ostataka slastica napravite najbolje rum kuglice! BAM pasta od vanilije, koja zadivljuje svojim univerzalnim okusom u svim vrstama slastica, pobrinut će se da u pripremi ništa ne bi pošlo po zlu, a uz prikladan oblik kojem je dodana praktična pumpa, doziranje će biti jednostavno i ravnomjerno.

Brownie s čokoladom

Ako tražite recept za najbolje "domaće brownie", reči ču vam, tražilica će pronaći barem stotinu različitih recepata.

Rafaelo torta ali Raffaello torta?

Rafaelo torta ili Raffaello torta? Ljubitelji kokosa sigurno znaju za poznatu Ferrero slasticu Raffaello. Možda ga prepoznaješ po njegovom rođaku, odnosno slavnim čokoladnim kuglicama Ferrero Rocher. Raffaello ne sadrži čokoladu, kuglica od kokosa sastoji se od cijelog blanširanog badema koji je obložen kokosovim vrhnjem i svježom oblatnom te posipana kokosovim mrvicama. Sad takav okus možeš pripremiti u različitim slojevima svoje omiljene torte od kokosa. Pitaš li se i ti što je pravilno: Rafaelo ili Raffello? Ljubiteljima kuglica od kokosa to je potpuno svejedno. Pripremili smo recept za slojeve sočne i nježne torte od badema, kreme od kokosa te švicarske kreme od maslaca i bjelanjaka sa kokosom. Ako ti se Ferrero Rocher više sviđa od Raffaello kuglica, ovdje možeš pronaći recept za tu slavnu sočnu tortu.

Pinata "rainbow cake"

Cake pops recept za tortice na štapiću

Sve popularnije tortice na štapiću ili cake pops prikladne su za sve prigode, a u zadnje vrijeme na rođendanskim proslavama zasjenile su, pa čak i zamijenile, klasičnu tortu. Pripremila sam recept za tortice s biskvitom od vanilije, a izvrsnu aromu vanilije daje BAM pasta od vanilije. Ako se ove poznate tortice bojiš pripremiti jer misliš da nećeš moći oblikovati savršenu kuglicu, tvojim je brigama došao kraj. Kuglice je najlakše oblikovati kad se biskvit ohladi. Tada će masa biti podatnija te će se lakše oblikovati. Ako te uz to brine da će masa biti preteška te će kuglica pasti sa štapića, otkrit ću ti još jedan trik. Štapić namoči u rastopljenu čokoladu, a zatim na njega natakni kuglicu. Čokolada će osigurati da tvoja savršeno oblikovana kuglica ostane na mjestu.

Red Velvet Cake Pops

Sočni Red Velvet Cake Pops, odn. tortica na štapiću! Slatki kakao biskvit preliven BAM bijelom čokoladom i kokosom.

Sočna čokoladna torta

Najnevjerojatnija čokoladna torta puna je sočnog, čokoladnog savršenstva. Ovo je čokoladna torta o kojoj ste sanjali!

Mini jaffa tortice

Pripremite se za pečenje s djecom! Pripremite kolačiće s originalnim okusom Jaffa keksa. Za one koji ih ne znate, ova slatka poslastica dolazi iz Engleske. Ovo je torta veličine keksa koja se sastoji od želea s okusom naranče, biskvita i čokoladnog sloja na vrhu. Nazvani su po Jaffa narančama. To su bili keksi mnogih djetinjstava.

Čokoladni souffle s BAM bijelom čokoladom

Soufle ili pravilno napisano "soufflé" jedan je od klasika francuske kuhinje. Često puta čujemo kako se mnogi boje napraviti souffle, a iz straha da slastica ne uspije radije se odlučuju da je ne prave. Doista se ne radi o jednoj od najlakših slastica, ali nije je tako teško napraviti. Pripremili smo recept s kojim ćete sigurno uspjeti ako se samo budete pridržavali naših savjeta.

Karamelna pita

Zlatna čokolada oduševljava nježnom zlatnom bojom. Riječ je o bijeloj čokoladi u koju se dodaju karamelizirani šećer i mlijeko. BAM Gold - zlatna čokolada s notom karamele, maslaca i vrhnja, intenzivnog okusa karamele i blago slanog okusa te kremaste svilenkaste teksture. U receptu za pitu od karamele savršeno se povezala s ostalim BAM proizvodima za pečenje.

Madeleine s bademima i Ruby čokoladom

Ruby čokolada najveća je novost u čokoladi u posljednjih 80 godina. Nastaje od zrna kakaa posebnim postupkom i zadržava ružičastu boju. Ruby nudi snažan senzorni osjećaj, potpuno novo iskustvo okusa: nije ni gorka, ni mliječna ni slatka, već se sastoji od voćnog okusa svježeg jagodičastog voća i izvrsne glatkoće.

Čokoladni kolačići s čokoladnim namazom PREMIUM

Ovaj recept za čokoladne kekse je jednostavan za pripremu i pečenje. Nije potrebno valjati niti ukrašavati tijesto. Ako želite, možete ih ukrasiti BAM termostabilnom čokoladom ili čokoladnim crispy-ima. I na kraju smo im još dodali PREMIUM čokoladni namaz!

Browniji s ruby čokoladom

Ovi čokoladni kolačići ili browniji ne trebaju dodatni ukras; oni sami su divni. Jagode i tamna čokolada oduvijek su bile poznate kao izvrsna kombinacija u raznim slasticama. Kada brownijima dodamo još ruby čokoladu, koja svojom nježnom bojom, nježnom aromom i djelićem okusa jagodičastog voća dovodi čokoladne kolačiće na višu razinu. Ovim receptom dobivate savršenu ravnotežu tamne čokolade; dodane svježe jagode samo još povećavaju sklad okusa ove slastice.

Torta od slatkog sira (cheesecake) s malinama

Znate, ja obično nisam čovjek za tortu od slatkog sira ili cheesecake. Kad god mi netko ponudi krišku, očekujem da će biti pretjerano slatka i previše jakog okusa. Ova klasična torta od sira je suprotno od toga. Kremasta je, lagana i nije previše slatka. Zapravo, omjer slatkoće i kiselosti upravo je ono što volim u ovom receptu! Dodajte kiselost preljeva od maline i vaši okusi će biti na sedmom nebu!

Cheesecake s bijelom čokoladom i pečenim lješnjacima

BAM premium prženi lješnjaci iznimno su hrskavi i ukusni prženi lješnjaci sorte Tonda di Giffoni, odlično se kombiniraju s domaćim slasticama i u svojoj kuhinji ih možete upotrijebiti na mnoge različite načine. Lješnjaci upotpunjavaju okus peciva, keksa, torti, sladoleda i pita.

Čokoladni muffini s komadićima čokolade

Recept za vrhunske čokoladne muffine. Jednostavan recept s BAM pastom od vanilije. Bezalkoholna je i napravljena je od pravog ekstrakta bourbonske vanilije s Madagaskara s dodanim sjemenkama vanilije, koje Vašem jelu dodaju atraktivan izgled. Na bočicu je dodana praktična pumpica koja omogućuje jednostavno doziranje i trajniju svježinu paste od vanilije.

Zagrebačka kremšnita

Recept za pripremu zagrebačke kremšnite. Slastica koja primami svakoga. Jedna i jedina, to je zagrebačka kremšnita, pripremljena s BAM tamnom čokoladom.

Kolač od badema s vrućim mlijekom i kavom

Recept za kolač od badema s vrućim mlijekom i kavom. Pripremljen od BAM brašna od badema, koje je izrađeno od pažljivo odabranih, visokokvalitetnih oguljenih badema sa Sicilije. Pošto ne sadržava gluten, idealna je zamjena za bijelo brašno u brojnim receptima. Idealno je za pripremu slastica kao što su torte, keksi, francuski makroni, browniji, palačinke i carski prženac.

Čokoladna rolada bez brašna

Kolekciju proizvoda od čokolade i kakaa za pripremu slastica BAM smo sastavili od pažljivo odabranih čokolada i kakaa vrhunske kvalitete te provjereno odličnog okusa. BAM proizvodi su namijenjeni pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. U kolekciji BAM se nalazi i izvrsna tamna čokolada u kapljicama, koju smo koristili u receptu za čokoladnu roladu bez brašna.

Cheesecake s bijelom čokoladom

BAM bijela čokolada je vrhunska belgijska bijela čokolada i ujedno vrlo univerzalna za uporabu u kuhinji. Idealna je za ulijevanje, praline, kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i ostale kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice za brže, lakše i ravnomjernije topljenje čokolade. Lagana je i kremasta čokolada uravnoteženog mliječnog okusa. Ovaj put smo BAM bijelu čokoladu koristili u receptu za cheesecake s bijelom čokoladom.

Cheesecake od borovnica bez pečenja

Cheesecake je savršena kombinacija oporih i slatkih okusa, ali istovremeno bogatih struktura. Najčešće se priprema ljeti, jer ima osvježavajući okus, a za to smo vam pripremili recept, gdje neće biti potrebno koristiti vruću pećnicu. Kako bi sve bilo još jednostavnije, pripremili smo smjesu za cheesecake koja ima odličan osvježavajući okus, da ne treba gotovo nikakve dodatne sastojke.

Kako pravimo čokoladu?

Čokolada je nešto što možemo napraviti kod kuće. Po okusu su na vrhu ljestvice mliječna i tamna čokolada. Pripremila sam recept kako možete napraviti domaću čokoladu. Možete je napraviti kao čokoladnu pločicu, čokoladni čips, od nje možete napraviti i čokoladni napitak!

Najbolja čokoladna torta koju ste ikad probali

Čokoladni cookiesi koji će vam oduzeti dah

Kako uz malo truda pripremiti savršeni čokoladni mousse

Čokoladni mousse je jedna od onih vrsta slastica koje su vrlo jednostavne za pripremu, ali zbog toga ništa manje božanstvenog okusa. Osim toga u vrućim ljetnim danima ugodno će vas ohladiti i zadovoljiti vaše osjetilo okusa.

Sirova čokoladna torta za početnike

Američki keksi

Čokoladna rolada

Slatki čokoladni preljev

Mini čokoladne tortice na štapiću

Čokoladna torta bez jaja

Čokoladne kuglice

Domaće čokoladne kuglice su izrazito kremaste. Priprema je potpuno jednostavna, sve sastojke pomiješate, pustite smjesu da se ohladi u hladnjaku, a zatim od nje oblikujte čokoladne kuglice. Možete im dodati svoje omiljene BAM preljeve ili dodati puno drugih zabavnih okusa! Recept za slasne čokoladne kuglice doista je toliko jednostavan da vam djeca lako mogu pomoći u pripremi.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,96
( 469 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Najboljša pasta”

Mateja U., 15.11.2022

“”

, 15.11.2022

“super”

Nataša M., 15.11.2022

“”

, 25.10.2022

“”

, 11.10.2022

“”

, 11.10.2022

“”

, 10.10.2022

“”

, 10.10.2022

“”

, 06.10.2022

“”

, 04.10.2022

“”

, 27.09.2022

“”

, 26.09.2022

“”

, 23.09.2022

“”

, 21.09.2022

“”

, 21.09.2022

“”

, 21.09.2022

“”

, 21.09.2022

“”

, 20.09.2022

“”

, 20.09.2022

“”

, 20.09.2022

“”

, 13.09.2022

“”

, 12.09.2022

“”

, 06.09.2022

“”

, 18.08.2022

“”

, 17.08.2022

“”

, 14.08.2022

“”

, 12.08.2022
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual