Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
  • Preporučujemo
pasta od vanilije 50 ml
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Pasta od vanilije, 50 ml

(388 Ocjena)
Na zalihama
89,43KN
s PDV

BAM pasta od vanilije je pravi ekstrakt vanilije bourbon sa dalekog Madagaskara s dodanim sjemenkama vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Na bočicu je dodana praktična pumpica koja omogućava jednostavno doziranje i trajniju svježinu paste od vanilije. Preporučujemo kao dodatak pecivima i slasticama (panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije). Proizvod je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite obogatiti okus i izgled svojih slastica? Pripremili smo za vas odličnu, mirisnu pastu od vanilije.

BAM pasta od vanilije (50 ml) očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije i svojom pravom aromom. Izvorni je ekstrakt vanilije bourbon s Madagaskara. Ekstraktu su dodane i sjemenke vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Odličan dodatak vašim pecivima i slasticama kao što je panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije. Pasta od vanilije se može dodati u bilo koji drugi desert s vrhnjem i čokoladom, možete je koristiti i za pripremu tijesta za kekse i raznih krema jer lijepo obogaćuje okus deserta.

BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su za sve one koji su tek na početku kao i za profesionalne slastičare koji svojim slasticama žele dodati završnu notu uz pomoć izvrsnih desertnih proizvoda.

Sastojci

Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.

Uvjeti čuvanja

Pasto od vanilije čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a pasta izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost1169 kJ / 275 kcal
  • Masti0,17 g
    Od toga zasićene 0,005 g
  • Ugljikohidrati67,59 g
    Od toga šećer 67,19 g
  • Bjelančevine0,17 g
  • Vlakna1,37 g
  • Sol0,003 g

Predviđena isporuka:

30. 09. 2022 - 04. 10. 2022
  • Cijena poštarine:+ 24,87 KN
  • Neto težina:50 ml (70 g)
  • Dimenzije:11 cm x 5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Rolada Snickers

Budući da obožavamo Snickers i sve slične čokoladice, odlučila smo kombinirati te okuse i u roladi. Da, skroz jednostavno. Sastoji se od kakao biskvita, slane karamele, kikirikija i ukusne mliječne kreme. Obložena je ukusnom glazurom od BAM mliječne čokolade, koja je dovoljno mekana da se lijepo reže, i posuta je slanim kikirikijem.

Oreo Cheesecake tortice

Oreo tortice od sira ne samo da izgledaju privlačno, već i zavode svojim okusom. Kremasti i svježi kolač u sebi krije bogatu pastu od vanilije koja pruža još ugodniju aromu. Bila to nedjeljna slastica ili desert za proslavu, sigurno će (zasluženo) pobrati svu slavu, i kod malih i kod velikih! Pasta od vanilije je kraljica začina i uz cimet je najčešće korišteni začin. Odlično djeluje i kod pripreme bijelog moussea s višnjama u čaši.

Hruskave pločice od manga

Pločice od manga možete pripremiti i kad ste u velikoj žurbi jer su vrlo jednostavne za napraviti. Prije same pripreme dajemo još par jednostavnih savjeta i trikova kako bi priprema bila uistinu brza i laka.

Kocke s malinama

Kocke s malinama sastoje se od kakao biskvita i dvije kreme koje se savršeno nadopunjuju. Donji sloj čini krema od malina s dodatkom svježih malina, a gornji sloj nježna mascarpone krema s notom vanilije za koju smo upotrijebili BAM pastu od vanilije.

Torta Raffaello

Torta Raffaello nevjerojatno je dobra torta! Uzmete zalogaj, zatvorite oči i uživate. Torta se sastoji od biskvita od badema i božanstvene mliječne kreme sa kokosom, za koju sam upotrijebila BAM kokosov namaz i kondenzirano mlijeko.

Keksi s maslacem

Još jedan recept za ukusne kolačiće koje svi vole. Priprema ovih keksa traje nešto duže, ali se svakako isplati! Ako se receptu doda malo više brašna, masa je prikladna i za keksomat. Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu narudžbu. Keksi su obogaćeni rumom i pastom od vanilije BAM, a obliveni su čokoladom i uvaljani u krokant od lješnjaka – premaz, posip i aroma kolačića mijenjaju se po ukusu, a za čokoladnu verziju treba dio brašna zamijeniti kakaom. Od sastojaka iz recepta možemo pripremiti 50 keksa. Umjesto keksa s maslacem, možemo pripremiti i:

Pita od jabuka

Torta Kinder Maxi King

Torta s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama

Torta s vanilijom i jagodama

Krafne, a što s bjelanjcima?

Domaće fašničke krafne s kremom od vanilije

Čokoladni mousse s tučenim vrhnjem

Ferero torta ili torta Ferrero?

Čokoladni muffini s bananom

Rum kuglice od ostataka biskvita

Rafaelo torta ali Raffaello torta?

Pinata "rainbow cake"

Cake pops recept za tortice na štapiću

Sve popularnije tortice na štapiću ili cake pops prikladne su za sve prigode, a u zadnje vrijeme na rođendanskim proslavama zasjenile su, pa čak i zamijenile, klasičnu tortu. Pripremila sam recept za tortice s biskvitom od vanilije, a izvrsnu aromu vanilije daje BAM pasta od vanilije. Ako se ove poznate tortice bojiš pripremiti jer misliš da nećeš moći oblikovati savršenu kuglicu, tvojim je brigama došao kraj. Kuglice je najlakše oblikovati kad se biskvit ohladi. Tada će masa biti podatnija te će se lakše oblikovati. Ako te uz to brine da će masa biti preteška te će kuglica pasti sa štapića, otkrit ću ti još jedan trik. Štapić namoči u rastopljenu čokoladu, a zatim na njega natakni kuglicu. Čokolada će osigurati da tvoja savršeno oblikovana kuglica ostane na mjestu.

Sočna čokoladna torta

Zagrebačka kremšnita

Cheesecake od borovnica bez pečenja

Najbolja čokoladna torta koju ste ikad probali

Čokoladni cookiesi koji će vam oduzeti dah

Kako uz malo truda pripremiti savršeni čokoladni mousse

Čokoladni mousse je jedna od onih vrsta slastica koje su vrlo jednostavne za pripremu, ali zbog toga ništa manje božanstvenog okusa. Osim toga u vrućim ljetnim danima ugodno će vas ohladiti i zadovoljiti vaše osjetilo okusa.

Sirova čokoladna torta za početnike

Američki keksi

Čokoladna rolada

Slatki čokoladni preljev

Mini čokoladne tortice na štapiću

Čokoladna torta bez jaja

Čokoladne kuglice

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual