Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Najprodavaniji
krema od vanilije 350 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Krema od vanilije, 350 g

(135 Ocjena)
Na zalihama
36,82KN
s PDV

BAM Krema od vanilije je mješavina za brzu i jednostavnu pripremu kreme od vanilije i u vlastitoj kuhinji jer nam je za pripremu potrebno samo mlijeko. Krema od vanilije je bogatog okusa vanilije te kremaste i glatke teksture. Mješavinu za Kremu od vanilije možemo upotrijebiti u najrazličitijim receptima, kao punjenje ili preljev, možemo ju dodati i u domaći sladoled ili pak od nje pripremiti tradicionalnu kremšnitu. Bez glutena je.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus te brzu i jednostavnu pripremu vaše slastice od vanilije? Za vas smo pripremili odličnu mješavinu za pripremu kreme od vanilije.

BAM Krema od vanilije (350g) oduševit će vas svojom jednostavnom i brzom pripremom. Od mješavine ćete dobiti kremastu i glatku Kremu od vanilije koju možete upotrijebiti za pripremu torti, slastica u čaši, kao nadjev pita ili punjenje za kroasane od lisnatog tijesta. Kremu od vanilije ne morate dodatno kuhati i zbog toga će pripremanje slastica biti još brže. Preporučujemo da Kremu od vanilije upotrijebite za pripremu domaćih kremšnita ili primijenite u drugim receptima u kojima je predviđena krema od vanilije. Kremu možete jednostavno obogatiti svježim voćem, možete također sami napraviti dno od keksa ili biskvit i ponuditi kao samostalnu slasticu!

Mogućnosti za upotrebu je puno, samo se prepustite mašti i nastat će odlične slastice.

Sastojci

Šećer, škrob, punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, modificirani škrob, zgušnjivač: E407, konzervans: E202, arome, bojila: beta karoten i kurkumin.

Može sadržavati tragove jaja.

Uvjeti čuvanja

Kremu od vanilije čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a krema od vanilije izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost1655 kJ / 390 kcal
  • Masti2,6 g
    Od toga zasićene 1,7 g
  • Ugljikohidrati85,3 g
    Od toga šećer 62,5 g
  • Bjelančevine5,9 g
  • Vlakna0,4 g
  1. Mješavinu za Kremu od vanilije (350g) postepeno dodajte u 1l mlijeka i metlicom dobro promiješajte.
  2. Smjesu ostavite da odstoji 3 minute, zatim ponovno promiješajte dok ne dobijete željenu konzistenciju kreme od vanilije. Po potrebi (s obzirom na željenu teksturu) možete dodati i više ili manje mlijeka.
  3. Smjesu prebacite u odgovarajuće kalupe i stavite u hladnjak na najmanje 2 sata ili u zamrzivač na najmanje 40 minuta.

Za pripremanje manjih količina može se odgovarajuće prilagoditi količinu mješavine i mlijeka. Pripremljenu kremu od vanilije čuvajte u hladnjaku. Preporučujemo da Kremu od vanilije upotrijebite za pripremu domaćih kremšnita ili primijenite u drugim receptima u kojima je predviđena krema od vanilije.

Predviđena isporuka:

30. 09. 2022 - 04. 10. 2022
  • Cijena poštarine:+ 24,87 KN
  • Neto težina:350 g
  • Dimenzije:22,5 cm x 13 cm x 2,5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Domaće fašničke krafne s kremom od vanilije

Recept za kremu od vanilije

Zagrebačka kremšnita

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual