BAM GOLD čokolada je vrhunska bijela čokolada s karamelom i karameliziranim mlijekom. Ima intenzivan okus karamele, s bogatom notom toffeea, maslaca, vrhnja i daškom soli. Zlatna čokolada BAM je privlačne boje karamele tako da njome možete stvarati slastice koje će oduzimati dah. Prikladna je za pripremu krema, moussova, preljeva, ganachea i drugih punjenja. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Proizvod je bez glutena.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. Radi se o odličnoj čokoladi za pečenje koja je do sada bila dostupna samo najboljim svjetskim slastičarima. Sada mogu s njom stvarati i svi ostali amaterski slastičari.
BAM zlatna čokolada (500 g) oduševljava svojom nježno zlatnom bojom. Belgijski majstori čokolade taj su okus razvijali čak dvije godine pa će stoga osvojiti i najzahtjevnije ljubitelje čokolade. Prirodno zlatno obojenu čokoladu stvorili su tako što su joj dodali karamelizirani šećer i mlijeko. Nastala je zlatna čokolada s notom karamele, maslaca i vrhnja , s intenzivnim okusom karamele i blago slanim okusom, kremasto svilene teksture. Čokoladu koristimo za različite kreme, preljeve, kalupiranje i dekoraciju.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Kakao maslac, šećer, punomasno mlijeko u prahu, mliječni šećer, sirotka u prahu, obrano mlijeko u prahu, karamelizirani šećer 2%, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije, sol.
Kakao dijelovi najmanje 31,9%, najmanje 29,8% mliječnih dijelova, najmanje 7,1% mliječne masti.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.