Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
  • Novo
  • Preporučujemo
crni kakao u prahu 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Crni kakao u prahu, 200 g

(33 Ocjena)
Nema na zalihi
51,99 KN (6,90 €)
s PDV

BAM crni kakao u prahu sličnog je okusa i strukture kao BAM kakao u prahu. Napravljen je od 100% afričkih zrna kakaa koji mu daju intenzivnu crnu boju. Kao takav, prikladan je za pripremu biskvitnog tijesta, koje je napravljeno tako da se izdvaja od prosjeka. Intenzivna prirodna crna boja BAM crnog kakaa u prahu ne utječe na njegov okus. Dobro se slaže s drugim osnovnim sastojcima za deserte. S njim možete pripremiti najtamniju čokoladnu tortu, najtamnije kekse, a možete i obojiti kremu od maslaca i tako pretvoriti bilo koju tortu u intenzivne crne nijanse. Kakao je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Marka BAM stvorena je s vizijom da proizvode koje su stvorili profesionalni slastičari unesemo i u vaša domaćinstva. Kolekcija se sastoji od proizvoda za pečenje s kojima možete stvoriti razne deserte i ukrase. Sada je crni kakao u prahu također ušao u kategoriju BAM proizvoda za pečenje.

BAM crni kakao u prahu (200 g) pogodan je za dodatak slasticama zbog svoje intenzivne crne boje koju želite izdvojiti od svih ostalih upravo zbog svoje crne boje. Ako ste ikada jeli barem jedan Oreo keks, u isto vrijeme ste jeli crni kakao u prahu. Tako s njim možete napraviti najtamnije čokoladne kekse. Kremi od maslaca dodajte i crni kakao u prahu te od nje napravite najcrnju čokoladnu tortu. Baza kakaa sastoji se od 100% zrna kakaa iz Zapadne Afrike. Fina i sitna struktura praha omoguća jednostavno miješanje.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci

Kakao u prahu s niskim sadržajem masti, sredstvo za reguliranje kiselosti E524, sredstvo za reguliranje kiselosti E 501i.

Uvjeti čuvanja

Kakao u prahu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a kakao ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje kakaa u prahu u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost1255 kJ / 300 kcal
  • Masti11 g
    Od toga zasićene 6,6 g
  • Ugljikohidrati10 g
    Od toga šećer 0,5 g
  • Vlakna32,6 g
  • Bjelančevine21,6 g
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
5,00
( 33 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“”

, 15.11.2022

“Ta pa je res črn. Tako dolgo sem ga iskala. Zdaj bo imela moja sladica potreben kontrast.”

Lilijana G., 04.11.2022

“”

, 30.09.2022

“”

, 20.09.2022
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual