Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
bijela cokolada 250 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Bijela čokolada, 250 g

(64 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
5,50 €
s PDV

BAM bijela čokolada često se upotrebljava u kulinarstvu zbog svojeg izuzetno kremastog i mliječnog okusa. Konačnom proizvodu daje slatkasti okus i lijepu bijelu boju. To je čini idealnom za preljeve, praline, kreme i mousse. Praktično manje pakiranje čokoladnih kapljica prikladno je ako vam treba manja količina čokolade za pripremu recepta ili ako je želite ponijeti na put. BAM kapljice bijele čokolade možete ponijeti i na posao jer se odlično slažu s voćem i drugim vrstama međuobroka. Čokolada NE sadrži gluten.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Podrijetlo: Belgija

BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Postanite majstor slastičarstva uz nas!

BAM bijela čokolada (250 g) zadivit će vas svojom univerzalnošću jer se zaista može upotrijebiti u većini recepata koji sadrže bijelu čokoladu. Idealna je za izlijevanje pločica, pralina te za pripremu krema, ganachea, moussea, sladoleda, keksa, biskvita i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Može se upotrijebiti i za pripremu čokoladnih ukrasa. Praktično manje pakiranje savršeno je kad vam treba manja količina čokolade za pripremu slastica ili je želite ponijeti sa sobom na put. Čokolada je oblikovana u manje čokoladne kapljice koje omogućuju ravnomjerno i brže topljenje. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se očituje u izvornom okusu čokolade. Izuzetno je kremasta i okusom podsjeća na mlijeko.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber

Sastojci

šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2385 kJ / 570 kcal
  • Masti36,1 g
    Od toga zasićene 21,8 g
  • Ugljikohidrati55 g
    Od toga šećer 54,6 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine6,0 g
  • Sol0,21 g

Predviđena isporuka:

04. 12. 2023 - 06. 12. 2023
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:250 g
  • Dimenzije:22,5 cm x 13 cm x 2,5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Puding od vanilije s bijelom čokoladom

Zaboravite puding iz vrećice. Jednom kada ste probali domaći puding od bijele čokolade, radit ćete ga uvijek iznova.

Torta od malina s pistacijom i čokoladom

Prava zavodnica, zar ne? Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od pistacija, gela od malina i moussea od malina, a odjevena je u živahnu haljinu koja je čini još posebnijom. Što je najbolje, moći ćete je sami pripremiti u samo nekoliko koraka bez posebnog truda jer je priprema prilično jednostavna, iako se na prvi pogled ne čini tako. Uz tortu od malina s pistacijom i čokoladom ponosno stoji torta od borovnica s vanilijom, recept vas čeka ovdje. Osim vremena pripreme potrebno je voditi računa i o vremenu zamrzavanja: 1 sat + 12 sati. Za pripremu torte trebat će nam okrugli kalup za torte promjera 18 cm i 16 cm.

Čokoladni popsicle sa slanom karamelom i kikirikijem

Imaj

Torta od borovnica s vanilijom

Kombinacijom borovnica i vanilije nećete pogriješiti. Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od vanilije, želea od borovnica i prozračne kreme od borovnica u kojoj se krije BAM preljev od borovnice, bogatog voćnog okusa i odlične teksture – savršen za pripremu krema i nadjeva. Ako nemate dva prstena promjera 16 cm, samo okrenite redoslijed pripreme sastojaka – tako da najprije ispečete biskvit, a zatim pripremite kremu od vanilije i nadjev od borovnica. Tučenje vrhnja još je jedan važan korak kod pripreme slastica koje sadrže kremaste nadjeve.Slatko vrhnje ima važnu ulogu u teksturi, okusu i izgledu gotovog proizvoda. Uvijek treba odabrati punomasno slatko vrhnje za tučenje koje se prije upotrebe mora dobro ohladiti. Kad pripremate mousse i kreme, nikada ga ne tucite čvrsto, osim ako to recept ne zahtijeva. Vrhnje tucite dok ne dobijete mekane vrhove, tj. srednje čvrsto. To bi bilo toliko da se u tučenom vrhnju vide tragovi pjenjače, a ako ga uhvatimo pjenjačom, napravi se mekani vrh koji se slegne.

Princes krafne s okusom savijače od jabuka

Vrijeme je za slastice s jabukama. Keksima s okusom pite od jabuka, pitama od jabuka i ostalim slasticama pridružile su se i princes krafne s okusom savijače od jabuka ili, kako mi kažemo, savijača princes krafne. Ludo dobre! Hrskave i aromatične, prikladne za sva godišnja doba. Ako vam je dosadila dobra stara savijača od jabuka, vrijeme je da je probate u drugačijem obliku. Princes krafne rade se od hrskavog kuhanog tijesta, nadjeva od jabuke sa začinima i bogate svilenkaste kreme od bijele čokolade i cimeta. Kuhano tijesto, odnosno tijesto za princes krafne i eclaire, za većinu je prava noćna mora jer često ne uspije iz prvog pokušaja i onda obično u potpunosti odustanemo od njega. Za početak se treba pridržavati dva najvažnija pravila, a to su: držimo se točnih količina u receptu i nikad ne otvaramo pećnicu prije vremena. Ako ga radimo prvi put, ne treba odmah očekivati savršene rezultate. Budući da su i pećnice različite, vama može odgovarati malo viša ili niža temperatura. Savjetujemo vam da najprije probno ispečete jednu princes krafnu ili eclair i tako vidite koja vam temperatura odgovara. Naravno, po potrebi možete prilagoditi i vrijeme pečenja. Po ovom receptu može se pripremiti deset princes krafni, a za pripremu nam je potreban model: mikroperforirana silikonska podloga.

Mousse s bijelom čokoladom i preljevom od manga

Cheesecake s bijelom čokoladom

Cheesecake od bijele čokolade po ovom receptu imat će kremasto slatku strukturu bijele čokolade prelivenu svježim bobičastim voćem.

Mangomisu

Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga. Mangomisu ili mango-tiramisu kombinacija je klasične talijanske slastice, no u mangomisu se umjesto čokolade dodaje tropsko voće kao što su ploške manga. Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga.

Torta Raffaello

Torta Raffaello nevjerojatno je dobra torta! Uzmete zalogaj, zatvorite oči i uživate. Torta se sastoji od biskvita od badema i božanstvene mliječne kreme sa kokosom, za koju sam upotrijebila BAM kokosov namaz i kondenzirano mlijeko.

Torta Pina Colada

Torta Pina Colada prikladna je i za one koji nisu veliki ljubitelji ananasa. Torta će u kombinaciji s kokosom oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Torta Cappuccino

Torta Cappuccino ubraja se u bolje torte! Torta se sastoji od kakao biskvita s kavom i nježne, rahle kreme s bijelom čokoladom i instant kavom. Kave u torti ima taman toliko da impresionira ljubitelje kave, ali i da razuvjeri one koji ne mogu zamisliti kavu u torti. 

Torta Chocolate chip cookie

Odlična, kremasta i sočna torta. Kremi od vanilije dodaje se mliječna i bijela čokolada, a sama je krema obogaćena BAM pastom od vanilije. Keksi se skrivaju i u donjoj kremi, a biskvit je natopljen mješavinom mlijeka i Baileysa.

Raffaello kuglice

Možda će nam trebati malo više vremena nego za izradu običnih Raffaello kuglica, no njihov će okus nadmašiti sve. Pripremite ih puno jer će otići u trenu. Prženi bademi, ukusni nadjev od kokosa i preljev od mekane bijele čokolade jamče pravu slatku čaroliju, a jedinstveni okus nadjevu pružit će BAM kokosov namaz koji je prava bomba!

Mousse od bijele čokolade

Mousse od bijele čokolade jest desert koji se sastoji od samo tri glavna sastojka: BAM bijela čokolada, tučeno slatko vrhnje i BAM pasta od vanilije. Maline i bijela čokolada nevjerojatna su kombinacija, a dodatak kremastog sira diže mousse od bijele čokolade na pravu slastičarsku razinu.

Čokoladna tjestenina u voćnoj fantaziji

Kuharski majstor Elvis Kudič za vas je pripremio vrhunski recept za čokoladnu tjesteninu u voćnoj fantaziji. Prepustite se voćnim okusima sočne breskve u kombinaciji sa slatkom karamelom i blagom gorčinom pravog kakaa. Savršena ideja za iduću slasticu!

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,97
( 64 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
countryMarija ?., 23.11.2023
countryMelinda ?., 23.11.2023
countryPetra F., 03.11.2023
countryLidija B., 03.11.2023

“Težko se dela z belo čokolado ”

“”

countryKarmen R., 21.10.2023
countryKatja ?., 21.10.2023
countryTamara R., 21.10.2023
countryTina Z., 21.10.2023
countryJasmina P., 21.10.2023
countryTamara G., 12.09.2023

“Vsestransko uporabna”

“Versatile”

countryBernarda H., 08.09.2023
Pokaži prijevod
countrySimona H., 31.08.2023
countryMATEA P., 19.08.2023
countryZvonka B., 18.08.2023
countryCaterina N., 12.04.2023
countryBarbara I., 29.03.2023
countryMaja I., 27.03.2023

“odlično”

“”

countryTatjana ?., 21.02.2023
countryKorina M., 23.12.2022

“Super,zelo uporabno”

“Great, very useful”

countryTamara R., 23.12.2022
Pokaži prijevod
countryValentina S., 21.12.2022
countryBARBARA H., 14.12.2022
countryKristina Ana ?., 13.12.2022
countryRomea A., 19.11.2022
countryIrena J., 18.11.2022
countryMirjam M., 15.11.2022

“Zelo okusna in nežnega okusa.”

“”

countryNežka L., 14.11.2022
countryMaja P., 08.11.2022
countryNikolina S., 31.10.2022
countryMateja R., 27.10.2022
countryMateja R., 27.10.2022

“KREMA KJER SEM DODALA ČOKOLADO JE TOP ”

“”

countrykokovnik p., 20.10.2022
countryMirela K., 14.10.2022

“Odlicna”

“”

countryAjda K., 14.10.2022
countryAna B., 06.10.2022
countryJasmina Z., 06.10.2022

“Super ”

“”

countryMaja ?., 01.10.2022
countryNikolina S., 15.09.2022
countryKatarina K., 13.09.2022
countryIva D., 07.09.2022
countryMojca K., 18.08.2022
countryTanja K., 18.08.2022
countryRenata K., 18.08.2022
countrySilvija G., 18.08.2022

“Lepo topljiva in okusna”

“”

countryAndreja J., 16.08.2022

“Top”

“”

countryIrena M., 09.04.2022

“Mmmmmm...slastno ”

“”

countryPetra N., 18.03.2022

“Super”

“”

countrykarmen f., 25.01.2022

“5”

“”

countryPetra K., 09.01.2022

“5”

“”

countrySabina K., 29.10.2021

“👌”

“”

countryZorica A., 26.09.2021

“top”

“”

countryValentina L., 26.07.2021

“Super lepo se stopi 🙂”

“”

countryNina R., 25.07.2021

“Odlično”

“”

countryMatevž R., 07.07.2021

“Odlicna!”

“”

countryEka B., 12.06.2021

“Bela čokolada zmaga, ker je res okus po beli čokoladi, kar nam je všeč je to, da ni takoo zelooo sladka ”

“”

countryJana H., 30.03.2021

“Odlicno 10”

“”

countryAnita A., 25.03.2021

“Odlično se je obnesla v kremah za torte in zelo se veselim še naprej peke z njo :-)”

“”

countryMarija Magdalena V., 13.08.2020

“5”

“”

countryIda G., 03.08.2020

“Dobra ne presladka”

“”

countryLiljana V., 12.07.2020

“Preprosto odlicna! ”

“”

countryLaura T., 26.03.2020

“Slastna”

“”

countryAnastazija L., 23.03.2020

“Odlicno”

“”

countryAmanda K., 08.03.2020

“Zadovoljna ”

“”

countryBojana G., 16.02.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
5,50 €