Zašto čokoladu svrstavamo među najoriginalnije rođendanske poklone?

Zašto čokoladu svrstavamo među najoriginalnije rođendanske poklone?
Slatke novosti
Vrijeme čitanja: 3 minute

Čokolada je zasigurno jedna od zahvalnijih namirnica, obzirom da se odlikuje odličnim okusom i blagotvornim učincima na zdravlje, a osim toga možemo ju i pokloniti povodom različitih prilika.

Čokolada je zasigurno jedna od zahvalnijih namirnica budući da se odlikuje iznimnim okusom i blagotvornim učincima na zdravlje, a osim toga odličan je poklon u najrazličitijim prigodama. Možda se na prvi pogled čokolada kao poklon ne čini ništa posebno, no garantiramo vam da ćete nakon čitanja donjih redaka promijeniti svoje mišljenje.

U današnje je vrijeme, pogotovo na internetu, vrlo lako pronaći ideje za originalne rođendanske poklone, no taj beskonačni izbor ima i svoju lošu stranu. Naime, ponekad je teško izabrati poklon koji će slavljenika najviše obradovati, a da je istovremeno i koristan. Mi smo potražili nekoliko ideja i savjeta o tome kako izabrati pravi poklon, a pritom vam nudimo i nekoliko prijedloga za originalne čokoladne poklone koji vas neće udariti po džepu, a odabranoj će osobi zasigurno uljepšati dan.

Provjerite svoje financijsko stanje

Prvi korak prije kupnje poklona zasigurno je pregled financijskog stanja i određivanje gornje granice mogućnosti tj. novaca koji ste spremni izdvojiti za poklon. Tako ćete izbjeći nepotrebne i previsoke troškove. Obično je tako da što nam je osoba draža, više smo novaca spremni izdvojiti za njen poklon; no skuplji poklon nije nužno i bolji.

Raspitajte se o interesima osobe kojoj kupujte poklon

Vjerojatno ne moramo posebno naglašavati kako je bitno kupiti poklon koji zadovoljava interese osobe kojoj ga poklanjate, kako ne bi ostao na dnu ormara. Ako osobu ne poznajete dovoljno da izaberete pravi poklon za nju, raspitajte se kod njenih odnosno njegovih najbližih koji će vas zasigurno usmjeriti na pravi put.

Čokolada kao poklon ne čini ništa posebno, no garantiramo vam da ćete nakon čitanja donjih redaka promijeniti svoje mišljenje.

S druge strane pak, činjenica da su njeni ili njegovi hobiji i interesi svima poznati može istovremeno biti i zamka. Ako je recimo sportaš/sportašica ili ljubitelj tj. ljubiteljica tehnologije, savjetujemo vam da ne kupujete sportsku opremu ili određeni proizvod ako niste potpuno sigurni da im je potreban, odnosno da im odgovara.

Poklonu dajte osobni pečat

Neka vaš poklon bude personaliziran u svim pogledima. Poklonite nešto što će biti namijenjeno isključivo njemu ili njoj, a istovremeno u poklon uključite i dio sebe. Mi kao pravi čokoholičari izabrali bismo jednu od sljedećih mogućnosti:

  • Personalizirani čokoladni poklon

Personalizirani pokloni s razlogom su sve popularniji. Već sam print na omiljenoj čokoladi ili priložena čestitka s osobnom notom kod osobe će pobuditi posebne osjećaje. Pokloniti na primjer možete posebno za nju napravljenu čokoladu, omiljenog okusa i posipa, na koju možete dodati i natpis koji će ih posebno razveseliti. U našoj online trgovini možete naravno birati iz široke ponude ostalih personaliziranih čokoladnih poklona koja vas zasigurno neće ostaviti na cjedilu.

  • DIY čokoladni poklon

Ako želite biti posebno originalni, zasigurno je pun pogodak ako poklon napravite sami. Što je ono što čokoholičare uveseljava više od čokoladnog iznenađenja koje ćete mu sami pripremiti? Ispecite mu omiljenu čokoladnu slasticu od najkvalitetnije čokolade za slastice i poklonite posebno iskustvo – zasladite se zajedno i proslavite njegov ili njezin praznik kao svi pravi čokoholičari!

  • Čokoladni doživljaj

Dobro znamo koliko je nama čokoholičarima teško odoljeti omiljenoj čokoladnoj slastici. Jedina loša strana čokoladnih poklona je da ne mogu trajati dugo. Zašto ne biste pokloniti doživljaj koji traje? Poklonite posjet čokoladarnici, tečaj odnosno radionicu izrade čokolade, ili pak povedite osobu na čokoladni kulinariski doživljaj koji će još dugo pamtiti!

  • Mjesečno čokoladno uživanje

Još jedan od poklona koji zasigurno možemo uvrstiti među najoriginalnije rođendanske poklone. Radi se o slatkom čokoladnom paketu Chocobox. Poklonite uživanje uz vrhunske čokoladne pločice koje će trajati mjesecima. Obzirom da se u svakom paketu nalaze drugačije čokoladne pločice najrazličitijih varijacija i okusa, ovim ćete poklonom pokloniti također širenje čokoladnih obzora!

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Proizvodi iz trgovine Pogledaj sve proizvode

Vijesti Sve vijesti

Vrijeme čitanja 2 minuti
Poklone koji neće imati posebnu vrijednost za onoga kome ćete ih pokloniti potpuno je besmisleno kupovati.
Vrijeme čitanja 2 minuti
Pitaš li se i ti uvijek kako preliti tortu? Znaš da će okus torte biti odličan, ali isto tako želiš da torta također i lijepo izgleda? Ne znaš kako napraviti preljev za tortu? 
Vrijeme čitanja 2 minuti
Prva stvar na koju pomislimo kada čujemo riječ "dijabetičar" jest zasigurno ta da su slatkiši za njega zabranjeni. No je li zaista tako? Znaš li da na tržištu postoje čokolade koje su namijenjene upravo onima koji ne smiju konzumirati šećer? Itekako postoje. Zovu se dijabetičke čokolade.

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.