Tražiš savršeni poklon? Za tebe imamo zlatnu čokoladu u obliku Slovenije

Tražiš savršeni poklon? Za tebe imamo zlatnu čokoladu u obliku Slovenije
Čokoladne novosti
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Napokon je stigla! Nakon višemjesečnog stvaranja svjetlo dana ugledala je Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.hr.

Napokon je stigla! Nakon višemjesečnog stvaranja svjetlo dana ugledala je Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.hr. Radi se o “mlađoj sestri” svima dobro poznate 3D Čokoladne Slovenije, sastavljene od 12 komada čokolade različitih okusa koji predstavljaju pojedine regije i njihove karakteristično autentične okuse.


Nova zlatna Čokoladna Slovenija očarat će te sa svojih 35g čiste čokoladne harmonije u obliku Slovenije. Napravili smo ju od vrhunske BAM zlatne čokolade za koju je značajno preplitanje okusa bijele čokolade i karamele. Majstori čokolade njen su okus razvijali čak dvije godine, a prirodno zlatno obojanu čokoladu dobili su tako što su joj dodali karamelizirani šećer i mlijeko. Nastala je premium čokolada s notom karamele, maslaca i vrhnja, s blagom aromom soli, kremaste svilene teksture i zlatnog sjaja. Čak i ako si jedan od najzahtjevnijih ljubitelja čokolade, uvjereni smo da će te njen okus oduševiti.


Pakirana je u elegantnu crnu ambalažu sa zlatnim printom i odličan je izbor za poklon, mali znak pažnje, zahvalu ili kao slatko predstavljanje Slovenije kao malenog raja na zemlji. Kreirali smo ju za tebe kako bi biranje poklona odsad bilo lakše i da bi se mogla Slovenija predstaviti na malo drugačiji, inovativniji i slađi način.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Vijesti Sve vijesti

Vrijeme čitanja 4 minute
Uskoro će proslava i tebe su zadužili za pripremu deserta. Glavnu ulogu ima torta. Kako, dakle, napraviti najbolju tortu? S tobom dijelimo nekoliko savjeta uz koje priprema torte neće biti stres, već zabava.
Vrijeme čitanja 4 minute
Vanilija je kraljica začina. Uz cimet je najčešće upotrebljavana u slasticama. Osim toga, utječe na naše raspoloženje, pa čak pomaže i kod umora i tjeskobe. Ali kako je upotrijebiti?
Vrijeme čitanja 3 minute
BAM proizvodi su namijenjeni pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. Radi se o odličnoj čokoladi za pečenje, koja je do sada bila dostupna samo najboljim svjetskim slastičarima.

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.