Tražiš savršeni poklon? Za tebe imamo zlatnu čokoladu u obliku Slovenije

Čokoladne novosti
Vrijeme čitanja: 1 minuta
Napokon je stigla! Nakon višemjesečnog stvaranja svjetlo dana ugledala je Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.si.

Napokon je stigla! Nakon višemjesečnog stvaranja svjetlo dana ugledala je Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.si. Radi se o “mlađoj sestri” svima dobro poznate 3D Čokoladne Slovenije, sastavljene od 12 komada čokolade različitih okusa koji predstavljaju pojedine regije i njihove karakteristično autentične okuse. zlata Čokoladna Slovenija


Nova zlatna Čokoladna Slovenija očarat će te sa svojih 35g čiste čokoladne harmonije u obliku Slovenije. Napravili smo ju od vrhunske BAM zlatne čokolade za koju je značajno preplitanje okusa bijele čokolade i karamele. Majstori čokolade njen su okus razvijali čak dvije godine, a prirodno zlatno obojanu čokoladu dobili su tako što su joj dodali karamelizirani šećer i mlijeko. Nastala je premium čokolada s notom karamele, maslaca i vrhnja, s blagom aromom soli, kremaste svilene teksture i zlatnog sjaja. Čak i ako si jedan od najzahtjevnijih ljubitelja čokolade, uvjereni smo da će te njen okus oduševiti.


Pakirana je u elegantnu crnu ambalažu sa zlatnim printom i odličan je izbor za poklon, mali znak pažnje, zahvalu ili kao slatko predstavljanje Slovenije kao malenog raja na zemlji. Kreirali smo ju za tebe kako bi biranje poklona odsad bilo lakše i da bi se mogla Slovenija predstaviti na malo drugačiji, inovativniji i slađi način.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Proizvodi iz trgovine Pogledaj sve proizvode

Vijesti Sve vijesti

Vrijeme čitanja 4 minute
Američki trend tzv. babyshower, zabava prije rođenja djeteta, postao je dio rituala i na našim područjima. Sve više budućih mama odlučuje se da će prije rođenja djeteta prirediti zabavu na kojoj će se zajedno sa svojim najbližim prijateljicama po zadnji put proveseliti.
Vrijeme čitanja 4 minute
Godišnjica braka je dan kada se intenzivno prisjećamo svog vjenčanja. Ponovno proživljavamo osjećaje sreće i veselja koji su nas pratili taj dan kada smo se zauvijek obećali svojoj voljenoj osobi.
Vrijeme čitanja 3 minute
Polako dolazi jesen i mjesec rujan kada se obrane diplomskih radova redaju jedna za drugom i popis novih diplomanata svakim je danom duži. Diploma je jedan od važnijih životnih uspjeha i događaja koji će diplomant pamtiti cijelog života, zato je lijepo da mu za taj uspjeh nešto i poklonimo.

Toliko čokolada da ti pamet stane.

Htio/htjela bi uz nas postati pravi čokoholičar? Prati sve slatke novosti, čokoladne recepte, ideje za najbolje poklone, praznične popuste na odabrane proizvode.