Ponovno koristite ambalažu za bolje okruženje

Ponovno koristite ambalažu za bolje okruženje
Čokoladni savjeti
Vrijeme čitanja: 2 minuti

Moja čokolada nudi široki izbor najrazličitijih čokoladnih proizvoda. Sve proizvode pomno pripremamo, neke personaliziramo, zapakiramo ih i što je brže moguće dostavljamo tebi čokoholičaru.

Pritom nastaje prilična količina ambalaže koja nakon upotrebe odlazi na otpad. Zato što brinemo o okolišu, voljeli bismo zajedno s tobom, ljubitelju čokolade, nekoliko minuta namijeniti razmišljanju kako unatoč svemu smanjiti utjecaj tvog i našeg zaslađivanja na okoliš. Naš cilj je očuvati prirodu i za iduće generacije čokoholičara, stoga smo izradili ambalažu koju nakon upotrebe nije potrebno baciti. A što s njom? Čitaj dalje!

BAM kolekcija

Naše vrhunske čokolade u obliku kapljica pakiramo u postojanu ambalažu koja se može ponovno koristiti i u druge svrhe. Vrećice možeš iskoristiti za pohranjivanje drugih suhih sastojaka (na primjer riže) ili zalijevanje raznog bilja jer su vrećice nepropusne i za ovu će vam svrhu odlično poslužiti. Možeš ih ponovno upotrijebiti i za pohranjivanje raznih čajeva jer su napravljene tako da miris i okus sastojaka zadržavaju unutar ambalaže, čime se zadržava i svježina sadržaja vrećice.

Čokoladna Slovenija

Osim jedinstvene prilike degustiranja raznolikosti Slovenije, Čokoladna Slovenija odlično je pomagalo za proučavanje geografije naše susjedne države. Čokolada je sačinjena od dvanaest dijelova koji predstavljaju slovenske regije, a nakon što se njima zasladiš ambalažu možeš iskoristiti da o njima još ponešto i naučiš. A s malom verzijom čokolade (Gold Edition) dobivaš divan novi kalup za ulijevanje kojem je mjesto u tvojoj kuhinji. Eto, tako se možeš igrati svojim najdražim okusima i kreirati 3D Sloveniju.

Istraži svoju kreativnost i pridruži se sve većem broju čokoholičara na mojačokolada.hr koji ambalažu ponovno upotrebljavaju i time brinu o našem okolišu.

Namazi

Čokoladne namaze dostavljamo u lijepim staklenim teglicama koje nakon što se zasladiš namazima (naravno temeljito oprane), možeš bezbroj puta ponovno upotrijebiti. Trebaš posudicu za olovke ili kozmetički pribor? Naše teglice idealne su za to. Želiš li piće poslužiti na originalniji način? Probuši poklopac, umetni slamku i još samo pozovi prijatelje (pritom nitko neće polijevati piće). Ako si više romantična duša, u teglicu umetni čajnu svijeću i eto imaš unikatan svijećnjak za provođenje ugodne večeri.

Teglice možeš upotrijebiti i za pohranjivanje namirnica, npr. za kiseljenje, za marmelade ili jednostavno kao simpatičnu ambalažu za tvoje najomiljenije začine. Mogućnosti je tako reći beskonačno. Ujedno ćeš doprinijeti očuvanju okoliša jer staklene teglice imaju jako dugi rok trajanja, naravno ako ih prije toga ne razbiješ.

Na kraju krajeva Zemlja je jedini planet s čokoladom i naša je odgovornost da ju zaštitimo i osiguramo budućnost u kojoj ćemo svi zajedno i dalje moći uživati.

Nekoliko mojih primjera:

Urša R.
Urednica
Mogla bi imati još ljepši posao od rada s čokoladom?

Vijesti Sve vijesti

Vrijeme čitanja 4 minute
Uskoro će proslava i tebe su zadužili za pripremu deserta. Glavnu ulogu ima torta. Kako, dakle, napraviti najbolju tortu? S tobom dijelimo nekoliko savjeta uz koje priprema torte neće biti stres, već zabava.
Vrijeme čitanja 4 minute
Vanilija je kraljica začina. Uz cimet je najčešće upotrebljavana u slasticama. Osim toga, utječe na naše raspoloženje, pa čak pomaže i kod umora i tjeskobe. Ali kako je upotrijebiti?
Vrijeme čitanja 3 minute
BAM proizvodi su namijenjeni pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. Radi se o odličnoj čokoladi za pečenje, koja je do sada bila dostupna samo najboljim svjetskim slastičarima.

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.