Pokloni za njega

Čokoladni savjeti
Vrijeme čitanja: 2 minuti

Kada poklanjamo poklone, želimo naravno pokloniti nešto što će osobu razveseliti i izmamiti joj osmijeh na lice. Pri kupovanju poklona za muškarce, bilo da je to partner, muž, sin ili prijatelj, vrlo se često nađemo u dilemi.

Kada poklanjamo poklone, želimo naravno pokloniti nešto što će osobu razveseliti i izmamiti joj osmijeh na lice. Pri kupovanju poklona za muškarce, bilo da je to partner, muž, sin ili prijatelj, vrlo se često nađemo u dilemi.

Problem najčešće predstavlja odgovor na pitanje što bi htjeli za poklon, a koji glasi “Ništa mi ne treba.” Zbog ovog odgovora biranje pravog poklona za njega nije baš najjednostavnije. Unatoč opće poznatom mišljenju da su muškarci, kad su pokloni u pitanju, manje zahtjevni, svakako moramo prije nego li krenemo u potragu za savršenim poklonom malo razmisliti. Gin in čokolada

Ključna pitanja koja si moramo postaviti kad kupujemo poklone za njega su:
- Što želi?
- Što mu treba?
- Što ga raduje i kakvi su njegovi hobiji?
- Koliko novaca imamo na raspolaganju za kupnju?

Kada dobijemo odgovore na ta pitanja, biranje poklona bit će puno lakše, a i mogućnosti da će osoba poklonom biti oduševljena puno su veće.

Važno je upitati se o kakvoj se prigodi radi. Radi li se o proslavi rođendana, godišnjici braka ili možda momačkoj večeri? Mora li poklon biti “ozbiljniji” ili više šaljiv? Ovim ćemo odgovorom poklon moći prilagoditi prigodi. Za godišnjicu ćemo pokloniti nešto osobno i romantično, npr. poklon bon za wellness u dvoje. Za momačku večer možemo pokloniti i nešto više šaljivo, što će slavlje učiniti još zabavnijim.

Univerzalni poklon za muškarce

Jedan od univerzalnih poklona primjeren za sve prigode jest čokolada. Iako se možda nekad čini da je to ženski poklon, ima podosta slatkih čokoladnih proizvoda koji su primjereni i kao pokloni za njega.

Da čokolada i alkohol odlično idu jedno uz drugo odavno je poznato, zato u našoj online trgovini na raspolaganju imamo čak nekoliko različitih čokoladno-alkoholnih proizvoda. Ljubitelje vina zasigurno će razveseliti nadasve ukusno bijelo ili crno čokoladno vino. Onima koji više vole malo jača alkoholna pića možete pokloniti premium poklon paket gin & čokolada sačinjen od vrhunskog slovenskog Limbay gina i čokoladnih kuglica s kremom od gina ili pak poklon paket koji sadrži konjak te čokoladne cigare s tamnom čokoladom, punjene finom kremom od konjaka.

A želimo li malo obogatiti zabavu, onda je odličan izbor Berryshka Party Pack koji čine liker i čokoladne čašice za alkohol od prave tamne čokolade. Sladak i šaljivi poklon, nadasve primjeren za momačku večer jest čokoladna kamasutra s 8 unikatnih čokoladnih pločica od tamne čokolade s erotskim sadržajem.

Naravno možemo kreirati i sasvim svoj unikatni čokoladni poklon. Na raspolaganju je personalizirana čokoladna pločica za koju sami biramo natpis, okuse te posipe ili pak personalizirana bombonijera gdje možemo birati one okuse pralina koje primatelj poklona najviše voli.

Kada biramo poklone za njega ne smijemo zaboraviti da je najvažnije to da je poklonjeno od srca.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Proizvodi iz trgovine Pogledaj sve proizvode

Vijesti Sve vijesti

Vrijeme čitanja 4 minute
Američki trend tzv. babyshower, zabava prije rođenja djeteta, postao je dio rituala i na našim područjima. Sve više budućih mama odlučuje se da će prije rođenja djeteta prirediti zabavu na kojoj će se zajedno sa svojim najbližim prijateljicama po zadnji put proveseliti.
Vrijeme čitanja 4 minute
Godišnjica braka je dan kada se intenzivno prisjećamo svog vjenčanja. Ponovno proživljavamo osjećaje sreće i veselja koji su nas pratili taj dan kada smo se zauvijek obećali svojoj voljenoj osobi.
Vrijeme čitanja 3 minute
Polako dolazi jesen i mjesec rujan kada se obrane diplomskih radova redaju jedna za drugom i popis novih diplomanata svakim je danom duži. Diploma je jedan od važnijih životnih uspjeha i događaja koji će diplomant pamtiti cijelog života, zato je lijepo da mu za taj uspjeh nešto i poklonimo.

Toliko čokolada da ti pamet stane.

Htio/htjela bi uz nas postati pravi čokoholičar? Prati sve slatke novosti, čokoladne recepte, ideje za najbolje poklone, praznične popuste na odabrane proizvode.