Nova ambasadorica Mojačokolada.hr predstavlja se!

Nova ambasadorica Mojačokolada.hr predstavlja se!
Čokoladne novosti
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Velika mi je čast što sam dobila priliku surađivati sa stranicom Moja čokolada, te sam postala njihova ambasadorica. 

Tko sam ja?

Zovem se Nataša Pralica i autor sam bloga Natašine slastice na kojem objavljujem već osam godina. Ono što je moja velika ljubav jesu slastice i sve što je vezano za njih, to i prenosim na svoj blog gdje osim recepata možete pronaći razne savjete i ideje za dekoracije. Sve što objavim prvo isprobam u svojoj kuhinji. Drago mi je što su moji posjetitelji prepoznali kvalitetu koju im nudim, te danas blog bilježi veliku posjećenost, kao i na društvenim mrežama.

Ulaganje... U znanje!

Kada čovjek nešto jako voli onda ulaže u sebe, tako iza sebe imam ostvarena razna iskustva. Mogu spomenuti da sam prošla razne tečajeve, radila sam u proizvodnji slastica, ostvarila razne suradnje, napravila sam knjigu sa čokoladnim kolačima.... Velika mi je čast što sam dobila priliku surađivati sa stranicom Mojačokolada.hr, te sam postala njihova ambasadorica.

Ono čime ću se zabavljati i stvarati nove slastice jesu vrhunske linije BAM čokolade sa kojima je užitak raditi. Moram priznati da volim eksperimentirati sa čokoladom, jer sa njom se stvaraju najfinije slastice.

Kada pričamo o BAM čokoladi svakako treba spomenuti da je zahvalna za topljenje, fino se uklapa u razne kreme....jednostavno podiže slastice na nivo više. Ukoliko bi se morala odlučiti koja mi je vrsta najbolja, to bi bio težak zadatak, jer svaka je posebna na svoj način. Recimo interesantne su mi BAM čokolada sa karamelom i BAM čokolada od naranče, jer nisu uobičajene i sa njima će mi biti poseban izazov raditi što jedva čekam. Sve ove čokolade već dok otvorite predivno miriše i pozivaju da ih probate, a kasnije je teško stati jesti, zamislite samo kakvi su kolači sa njima.

Svakako treba spomenuti i BAM crispye raznih vrsta koji su predivni dodatak svakoj slastici. Posebno se sviđaju djeci koja obavezno traže komad više kada uoče te male sipatične kuglice koje su tako fine. Istaknula bi svakako recept za Crispy kolač koji me je oduševio, osim BAM bijele čokolade obogaćen je bijelim crispiyem koji mu daje jednu posebnost.

Ponosna sam što vam mogu predstaviti neodoljive čokoladne slastice iz moje kuhinje, koje ću stvarati sa kvalitetnim BAM čokoladama.

do trgovine čokolade
Urša R.
Urednica
Mogla bi imati još ljepši posao od rada s čokoladom?

Vijesti Sve vijesti

Vrijeme čitanja 4 minute
Uskoro će proslava i tebe su zadužili za pripremu deserta. Glavnu ulogu ima torta. Kako, dakle, napraviti najbolju tortu? S tobom dijelimo nekoliko savjeta uz koje priprema torte neće biti stres, već zabava.
Vrijeme čitanja 4 minute
Vanilija je kraljica začina. Uz cimet je najčešće upotrebljavana u slasticama. Osim toga, utječe na naše raspoloženje, pa čak pomaže i kod umora i tjeskobe. Ali kako je upotrijebiti?
Vrijeme čitanja 3 minute
BAM proizvodi su namijenjeni pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. Radi se o odličnoj čokoladi za pečenje, koja je do sada bila dostupna samo najboljim svjetskim slastičarima.

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.