Pokloni za muškarce, žene i djecu - online trgovina Moja čokolada

Pokloni za muškarce, žene i djecu - online trgovina Moja čokolada
Čokoladne novosti
Vrijeme čitanja: 2 minuti

Pri odabiru poklona svakako moramo uzeti u obzir razlike između spolova. Poklone za muškarce potražit ćemo na odjelima tehnike i alata, u računalnim trgovinama ili možda izabrati dodatak za auto ili nešto slično.

Biranje poklona nije uvijek jednostavan zadatak, moramo povesti računa o prigodi, o osobi i drugim čimbenicima koji utječu na odluku o određenom poklonu. Istina je da se možemo odlučiti za klasične poklone s kojima gotovo ne možemo pogriješiti, no to rješenje zasigurno nije najbolje i dolazi u obzir samo u okolnostima kada posebni poklon ne možemo izabrati.

No biranje poklona je svakako na neki način olakšano velikim izborom posebno primjerenih darova i brzo možemo predvidjeti što će osobu najviše oduševiti. Možemo na primjer birati posebne poklone za muškarce, žene i djecu, možemo se odlučivati s obzirom na dob, hobije i slično. Već na temelju takvih osnovnih informacija brzo dobivamo relativno uzak izbor najprimjerenijih poklona.

Posebni pokloni za muškarce, žene i djecu

Pri odabiru poklona svakako moramo uzeti u obzir razlike između spolova. Poklone za muškarce potražit ćemo na odjelima tehnike i alata, u računalnim trgovinama ili možda izabrati dodatak za auto ili nešto slično. Osim toga muškarci će se razveseliti i kakvih šaljivih poklona, na primjer majica sa smiješnim motovima, čaša s natpisima i više ili manje korisnih šaljivih pomagala. Popularni su prije svega korisni darovi, a čini se da muškarci i nisu tako zahtjevni i da će ih razveseliti baš svaki poklon.

Za žene načelno vrijedi da moramo biranju poklona posvetiti više pozornosti, a posebice ako se radi o ženi, mami ili svekrvi. Šaljivi pokloni su u takvim slučajevima originalni, ali i riskantni, stoga se radije odlučujemo za kupnju što personaliziranijeg dara. Neki od korisnih poklona za žene kućanski su aparati, pribor za vrt i slično, a često se poklanjaju i – poklon bonovi za razne trgovine, parfemi, kreme i slični proizvodi te kuponi za masaže i druge usluge za opuštanje.

Dijeljenje poklona na muškarce, žene i djecu završava upravo onim najmlađima gdje se pokloni razlikuju za djevojčice i dječake. Kod poklona za djecu biranje nije lako jer postoji cijeli niz trgovina s dječjim proizvodima. Bitno je paziti da odaberemo pravi poklon s obzirom na dob djeteta. Velika je razlika kupovati poklon za bebu od godinu dana ili razigranog 10-godišnjaka. Za najmlađe u obzir dolazi odjeća, pribor za njegu djeteta, prve knjige i slično. Kod biranja poklona za stariju djecu moramo se malo više potruditi – u toj dobnoj skupini djeca su često već razvila određene interese, stoga je najbolje izabrati poklon sukladno njihovim hobijima i interesima. Klasična pokloni uključuju knjige, školske potrepštine, sportsku opremu i slično.

Univerzalni pokloni

Nije nužno poklon birati s obzirom na spol osobe jer neki sa darovi univerzalni i primjereni za svakoga. No iako proizvode ne dijelimo na one za muškarce, žene i djecu, još uvijek moramo povesti računa o dobi. Za odrasle su univerzalni pokloni na primjer boca vina, poklon bonovi, dekorativni proizvodi i slično, a dok će se djeci svidjeti igračke među kojima ima puno onakvih za oba spola, slatkiši, odjeća i mnogi drugi proizvodi. a među poklonima koji su primjereni za sve dobne skupine i oba spola, zasigurno ćemo naći čokoladu, odličan poklon za svaku prigodu.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Vijesti Sve vijesti

Vrijeme čitanja 4 minute
Uskoro će proslava i tebe su zadužili za pripremu deserta. Glavnu ulogu ima torta. Kako, dakle, napraviti najbolju tortu? S tobom dijelimo nekoliko savjeta uz koje priprema torte neće biti stres, već zabava.
Vrijeme čitanja 4 minute
Vanilija je kraljica začina. Uz cimet je najčešće upotrebljavana u slasticama. Osim toga, utječe na naše raspoloženje, pa čak pomaže i kod umora i tjeskobe. Ali kako je upotrijebiti?
Vrijeme čitanja 3 minute
BAM proizvodi su namijenjeni pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. Radi se o odličnoj čokoladi za pečenje, koja je do sada bila dostupna samo najboljim svjetskim slastičarima.

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.