Čokoladni personalizirani pokloni za svakoga

Čokoladni personalizirani pokloni za svakoga
Slatke novosti
Vrijeme čitanja: 2 minuti

Tražite li i vi poklon za vrlo dragu osobu i ne znate što biste joj poklonili?

Zašto ovoga puta ne bi poklonili nešto osobnije, na primjer personalizirani čokoladni poklon?

Personalizirani pokloni su pokloni od srca

Svatko od nas bi htio razveseliti svoje najbliže. Nema ljepšeg načina za izražavanje naklonjenosti od pomno odabranog poklona koje dolazi od srca. Osmijeh na licu drage osobe nedvojbeno je najljepši poklon koji primamo kada darujemo druge. Stoga su danas sve omiljeniji personalizirani pokloni jer na baš poseban način odražavaju odnos primatelja i davatelja poklona. Najbolje u svemu tome jest da se i najjednostavniji darovi mogu pretvoriti u personalizirano remek djelo. A i primatelj i poklona uvijek će ih prihvatiti s oduševljenjem, bez obzira o kojem se poklonu radi. Sve dok je to poklon od srca, primatelj će cijeniti pozornost i trud uložen u biranje odnosno izradu poklona.

Personalizirani pokloni grade snažnije veze

Kada poklonimo nešto osobno od srca, ta stvar postaje više nego samo poklon ili lijepa gesta. Personalizirani pokloni zapravo su snažan simbol odnosa između nas i primatelja poklona, a ta veza postaje još snažnija. Govore koliko nam je stalo do te osobe i koliko ju cijenimo.

Prije rođendana i praznika mnogi se pitaju koji poklon pokloniti, a da to bude prava stvar. Ali koliko je različitih ljudi toliko je i različitih ukusa. Zato je toliko važno da poklon bude pomno odabran i prilagođen interesima primatelja. Kod biranja pravog poklona ključno je da poznajete primatelja – što voli raditi u slobodno vrijeme, kakve su njegove želje? Nipošto ne pokušavajte izabrati poklon na vrat na nos. Izdvojite vrijeme i dobro razmislite što će izmamiti osmijeh na njegovo lice.

Čokolada može biti unikatan i lijep personalizirani poklon

Možda to zvuči malo kontradiktorno jer je čokolada često generični poklon koji možemo pokloniti svakome i za svaku prigodu. Ali ako dobro znamo slavljenikov ukus i čokoladu odaberemo promišljeno (ne samo njen okus, već i razne dodatke), ne postoji više personalizirani poklon od čokolade. A ako još na nju ispišemo osobnu posvetu za primatelja, onda je to pogodak u „sridu“.

>> Na našoj Internet stranici uz našu pomoć izradite personaliziranu čokoladu!

Možete izabrati okus čokolade, vrstu dodataka te čak i natpis po svojoj želji. Svaka čokolada i svaka pojedina čokoladna figurica izrađuje se ručno, s velikom dozom ljubavi i preciznosti.

Čokoladu možete pokloniti kao samostalni poklon ili samo kao dodatak koji će dati dodanu vrijednost odabranom poklonu. Razmislite i o tome kakva bi se ambalaža primatelju poklona najviše svidjela. Je li bolja lijepa pletena košara ili drvena kutijica, možda staklena čaša ili keramička posuda? Ako vam traženje primjerenog poklona i ambalaže predstavlja problem, možete napraviti popis interesa primatelja poklona. Poklon možete birati po principu izbacivanja. A ako ni tako niste uspjeli doći do primjerenog poklona, svakako možete pokloniti personaliziranu čokoladu.

Još nekoliko savjeta za biranje prave čokolade …

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Proizvodi iz trgovine Pogledaj sve proizvode

Vijesti Sve vijesti

Vrijeme čitanja 2 minuti
Poklone koji neće imati posebnu vrijednost za onoga kome ćete ih pokloniti potpuno je besmisleno kupovati.
Vrijeme čitanja 2 minuti
Pitaš li se i ti uvijek kako preliti tortu? Znaš da će okus torte biti odličan, ali isto tako želiš da torta također i lijepo izgleda? Ne znaš kako napraviti preljev za tortu? 
Vrijeme čitanja 2 minuti
Prva stvar na koju pomislimo kada čujemo riječ "dijabetičar" jest zasigurno ta da su slatkiši za njega zabranjeni. No je li zaista tako? Znaš li da na tržištu postoje čokolade koje su namijenjene upravo onima koji ne smiju konzumirati šećer? Itekako postoje. Zovu se dijabetičke čokolade.

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.