BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar, 1kg
Nema na zalihi
Cijena
175,20 kn

BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar je proizvod belgijskog proizvođača čokolada Barry Callebaut. Čokolada je u obliku malih kapljica koje omogućavaju brzo i jednostavno topljenje. Proizvedena je od zrna kakaa vrhunske kvalitete, porijeklom s Madagaskara. Prikladna je za pripremu različitih slastica i dekoracija.

* Neto količina: 1 kg.

Troškovi dostave

Čokolada
s porijeklom
Primjereno za
domačo in profesionalno uporabo
Vrhunska
kvaliteta Barry Callebaut
Najbolje
i visokokvalitetni sastojci
Bogat
in pristen čokoladni okus

Proizvod nema na skladištu.

Želiš li da te obavijestimo?
Javi nam svoju adresu e-pošte i obavijestit ćemo te čim proizvod bude ponovo dostupan.
Tvoj email
Uspješno smo te dodali na popis. Obavijestit ćemo te čim proizvod bude ponovno na zalihama.
Količina

Čokolada
s porijeklom
Primjereno za
domačo in profesionalno uporabo
Vrhunska
kvaliteta Barry Callebaut
Najbolje
i visokokvalitetni sastojci
Bogat
in pristen čokoladni okus

BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar, 1kg

BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar je proizvod belgijskog proizvođača čokolada Barry Callebaut. Čokolada je u obliku malih kapljica koje omogućavaju brzo i jednostavno topljenje. Proizvedena je od zrna kakaa vrhunske kvalitete, porijeklom s Madagaskara. Prikladna je za pripremu različitih slastica i dekoracija.

* Neto količina: 1 kg.

Nema na zalihi

Proizvod nema na skladištu.

Želiš li da te obavijestimo?
Javi nam svoju adresu e-pošte i obavijestit ćemo te čim proizvod bude ponovo dostupan.
Tvoj email
Uspješno smo te dodali na popis. Obavijestit ćemo te čim proizvod bude ponovno na zalihama.
Cijena
175,20 kn
Količina

Proizvod se ne može naručiti više nego što je na skladištu.
Opis

BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar, 1kg

Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje. Vrhunska čokolada za pečenje koju su dosad koristili samo najbolji slastičari, sada je dostupna i svima onima koji vole praviti slastice u vlastitoj kuhinji. Čokolada je napravljena po recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut.

BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar (1 kg) napravljena je od vrhunskih kakao zrna s Madagaskara. Zrna imaju vrlo intenzivan slatkasti okus, s blago gorkom notom. Obogaćena je osvježavajućim, blago kiselkastim okusima i voćnim notama koje podsjećaju na maline, bobice borovice, citronsko voće i zrele žućkaste plodove, kao što su marelice i ananas. Ova tamna čokolada pravi je vrtlog okusakoji vam omogućavaju beskonačne mogućnosti kombinacija. Samo se prepustite svojoj mašti i stvarajte.

Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Deklaracija

Sastojci

Kakao masa s Madagaskara, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 64,5%.

Hranjive vrijednosti (na 100 g)

Energetska vrijednost 549kCal (2297kJ)

  • Masti: 39,5 g (od toga zasićene: 23,7 g)
  • Ugljikohidrati: 33,4 g (od toga šećeri: 29,5 g)
  • Vlakna: 12,5 g
  • Bjelančevine: 7,9 g
  • Sol: 0,02 g
 

Čuvanje proizvoda

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Proizvođač

Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. Sama čokolada izrađuje se po čokoladnoj recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut. Barry Callebaut, kao i BAM by Mojačokolada.si poštuju ista načela: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)

Recepti proizvoda
Godina ima 365 dana, ali samo jedan dan je dan čokolade i taj najdraži dan svih čokoholičara svake se godine obilježava 7. srpnja.