BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar, 1kg

Selected quantity is larger than currently in stock. Your order will be delayed by 4 work days. Currently in stock: 14 pcs.

Vaša cijena 21,90 € 21.9 EUR

Kupi 2 i uštedi 10%

Na zalihama
Predviđena dostava: 26.01.2020

Kada možete očekivati dostavu naručenih proizvoda?

Proizvod je na zalihama u našem skladištu i spreman je za otpremu. Predviđen datum dostave ili preuzimanja u trgovini naveden je dolje.

Predviđena dostava na kućnu adresu: Od 26.01.2020 do 29.01.2020

* Predviđeni datumi odnose se na narudžbe zaprimljene do12:00 sati.

BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar je proizvod belgijskog proizvođača čokolada Barry Callebaut. Čokolada je u obliku malih kapljica koje omogućavaju brzo i jednostavno topljenje. Proizvedena je od zrna kakaa vrhunske kvalitete, porijeklom s Madagaskara. Prikladna je za pripremu različitih slastica i dekoracija.

* Neto količina: 1 kg.

Kupovinom ovoga proizvoda možete prikupiti 21 bodova lojalnosti. U Vašoj kartici je ukupno 21 bodova koji se mogu (može) konvertirati u vaučer od 0,21 €.


Info

BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar, 1kg

Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje. Vrhunska čokolada za pečenje koju su dosad koristili samo najbolji slastičari, sada je dostupna i svima onima koji vole praviti slastice u vlastitoj kuhinji. Čokolada je napravljena po recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut.

BAM čokolada s porijeklom - Madagaskar (1 kg) napravljena je od vrhunskih kakao zrna s Madagaskara. Zrna imaju vrlo intenzivan slatkasti okus, s blago gorkom notom. Obogaćena je osvježavajućim, blago kiselkastim okusima i voćnim notama koje podsjećaju na maline, bobice borovice, citronsko voće i zrele žućkaste plodove, kao što su marelice i ananas. Ova tamna čokolada pravi je vrtlog okusakoji vam omogućavaju beskonačne mogućnosti kombinacija. Samo se prepustite svojoj mašti i stvarajte.

Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele staviti točku na "i".

VIDEO - Čokoladni recept

BAM by Mojačokolada.si

Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su do sada koristili samo vrhunski slastičari. Sama čokolada izrađuje se po čokoladnoj recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut.

Barry Callebaut, kao i BAM by Mojačokolada.si poštuju ista načela: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)

Sastojci

Kakao masa s Madagaskara, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 64,5%.

Hranjive vrijednosti (na 100 g)

Energetska vrijednost 549kCal (2297kJ)

  • Masti: 39,5 g (od toga zasićene: 23,7 g)
  • Ugljikohidrati: 33,4 g (od toga šećeri: 29,5 g)
  • Vlakna: 12,5 g
  • Bjelančevine: 7,9 g
  • Sol: 0,02 g
 

Čuvanje proizvoda

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Izdelek še nima mnenja kupcev.

Jeste li već čuli za kuću koja je u cijelosti napravljena od čokolade? Zvuči predobro da bi bilo istinito, ali na sreću mnogih čokoholičara ova je kuća itekako stvarna. Uz to ni nije tako...

Jeste li i vi veliki obožavatelj američkih čokoladnih keksa, koje mnogi nazivaju i čokoladnim cookiesima? Radije ih pripremate sami ili pak kupujete u najbližoj trgovini? Ako ih zaista...

Ukusan recept za bio čokoladnu tjesteninu s kremom od vanilije i kremom od pistacije. Vrhunski, neobičan i jednostavan recept za serviranje vašim gostima.

Čokoladna tjestenina odličan je izbor za svakog čokoholičara koji želi isprobati nešto novo. Odlična je u slatkoj ili slanoj kombinaciji. Predstavljamo vam recept za bio čokoladne školjke...

Prednosti
  • Čokolada s porijeklom
  • Primjereno za domaću i profesionalnu upotrebu
  • Vrhunska kvaliteta Barry Callebaut
  • Najbolje i visokokvalitetni sastojci
  • Bogat i autentičan čokoladni okus
Ključne besede:
×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije