

BAM BIO čokolada je proizvod belgijskog proizvođača čokolada Barry Callebaut. Intenzivnog je i autentičnog okusa, dobivena od najkvalitetnijih sastojaka ekološke proizvodnje. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite, a odlično se iskazala i za pripremu čokoladnih pralina.
* Neto količina: 1 kg.
Kada možete očekivati dostavu naručenih proizvoda?
Proizvod je na zalihama u našem skladištu i spreman je za otpremu. Predviđen datum dostave ili preuzimanja u trgovini naveden je dolje.
* Predviđeni datumi odnose se na narudžbe zaprimljene do12:00 sati.
BAM BIO čokolada je proizvod belgijskog proizvođača čokolada Barry Callebaut. Intenzivnog je i autentičnog okusa, dobivena od najkvalitetnijih sastojaka ekološke proizvodnje. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite, a odlično se iskazala i za pripremu čokoladnih pralina.
* Neto količina: 1 kg.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje. Radi se o vrhunskoj čokoladi za pečenjekoju su do sada koristili samo najbolji slastičari, sada je dostupna i svima onima koji vole praviti slastice u vlastitoj kuhinji. Sama čokolada radi se po čokoladnoj recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut.
BAM BIO čokolada (1 kg) oblikovana je u manje kapljice koje omogućavaju brzo topljenje, jednostavnu upotrebu i precizno doziranje. Sastojci su vrhunske kvalitete i ekološke proizvodnje. BIO čokolada koristi se na isti način kao i klasična tamna čokolada pa je stoga prikladna za sve vrste slastica, kao što su torte, slastice u čašicama, cake popsi … Svojim okusom i teksturom oduševit će i najzahtjevnije ljubitelje čokolade.
Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
*Kakao masa, *šećer, *kakao maslac, *emulgator: sojin lecitin.
*Sastojci ekološke proizvodnje.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 70%.
Energetska vrijednost 554kCal (2318kJ)
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. Sama čokolada izrađuje se po čokoladnoj recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut. Barry Callebaut, kao i BAM by Mojačokolada.si poštuju ista načela: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)