

BAM bijela čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada. Čokolada je kremasto mliječnog okusa, s nježnom notom karamele. Sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade pa je stoga prikladna za fontane i fondue jer još lakše prelijeva voće i druge delicije. Za korištenje u fontani nije potrebno dodavati ulje ili maslac u čokoladu, već ju samo rastopite i spremna je za upotrebu. Oblik čokoladnih kapljica omogućava brzo i jednostavno topljenje. Čokolada je BEZ glutena.
Kada možete očekivati dostavu naručenih proizvoda?
Proizvod je na zalihama u našem skladištu i spreman je za otpremu. Predviđen datum dostave ili preuzimanja u trgovini naveden je dolje.
* Predviđeni datumi odnose se na narudžbe zaprimljene do12:00 sati.
BAM bijela čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada. Čokolada je kremasto mliječnog okusa, s nježnom notom karamele. Sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade pa je stoga prikladna za fontane i fondue jer još lakše prelijeva voće i druge delicije. Za korištenje u fontani nije potrebno dodavati ulje ili maslac u čokoladu, već ju samo rastopite i spremna je za upotrebu. Oblik čokoladnih kapljica omogućava brzo i jednostavno topljenje. Čokolada je BEZ glutena.
Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i provjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. V kolekciji BAM nalazi se i izvrsna bijela čokolada za fontanu u kapljicama.
BAM bijela čokolada za fontanu (1 kg) sadrži veću količinu kakao maslaca pa je zato idealna za fontane i fondue. Njen sastav naime omogućava svilenkasto gladak protok čokolade. Čokoladi nije potrebno dodavati maslac ili ulje, već ju samo rastopite i spremna je za upotrebu. Njen božanstveni kremasto-mliječni okus, s notom karamele, oduševit će sve ljubitelje čokolade. Najprikladnija je za umakanje različitog voća, kao i manjih komadića slastica.
Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 33%, najmanje 21,9% mliječnih dijelova i najmanje 6,1% mliječne masti.
Energetska vrijednost: 2444 kJ / 584 kcal
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Brand BAM - become a master je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. BAM - become a master poštuje načelo: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)