

BAM bijela čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut. Čokolada je kremasto mliječnog okusa, s nježnom notom karamele. Sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade pa je stoga prikladna za fontane i fondue. Oblik čokoladnih kapljica omogućava brzo i jednostavno topljenje.
* Neto količina: 1 kg.
Kada možete očekivati dostavu naručenih proizvoda?
Proizvod je na zalihama u našem skladištu i spreman je za otpremu. Predviđen datum dostave ili preuzimanja u trgovini naveden je dolje.
* Predviđeni datumi odnose se na narudžbe zaprimljene do12:00 sati.
BAM bijela čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut. Čokolada je kremasto mliječnog okusa, s nježnom notom karamele. Sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade pa je stoga prikladna za fontane i fondue. Oblik čokoladnih kapljica omogućava brzo i jednostavno topljenje.
* Neto količina: 1 kg.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. Napravljena je po recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut. Svaki recept je jedinstven te se proizvodi od mješavine premium vrsta kakao zrna koja jamče vrhunsku kvalitetu i odličan okus.
BAM bijela čokolada za fontanu (1 kg) sadrži veću količinu kakao maslaca pa je zato idealna za fontane i fondue. Njen sastav naime omogućava svilenkasto gladak protok čokolade. Čokoladi nije potrebno dodavati maslac ili ulje, već ju samo rastopite i spremna je za upotrebu. Njen božanstveni kremasto-mliječni okus, s notom karamele, oduševit će sve ljubitelje čokolade. Najprikladnija je za umakanje različitog voća, kao i manjih komadića slastica.
Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 33%, najmanje 21,9% mliječnih dijelova i najmanje 6,1% mliječne masti.
Energetska vrijednost 584kCal (2444kJ)
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. Sama čokolada izrađuje se po čokoladnoj recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut. Barry Callebaut, kao i BAM by Mojačokolada.si poštuju ista načela: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)