

BAM mliječna čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut. Budući da sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade, idealna je za čokoladne fontane i fondue. Očarat će vas njen kremasti okus karamele i mliječne čokolade. Čokolada je u obliku čokoladnih kapljica koje omogućavajubrzo i jednostavno topljenje.
* Neto količina: 1 kg.
Kada možete očekivati dostavu naručenih proizvoda?
Predviđen datum dostave ili preuzimanja u trgovini naveden je dolje.
* Predviđeni datumi odnose se na narudžbe zaprimljene do12:00 sati.
Proizvod nema na skladištu.
BAM mliječna čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut. Budući da sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade, idealna je za čokoladne fontane i fondue. Očarat će vas njen kremasti okus karamele i mliječne čokolade. Čokolada je u obliku čokoladnih kapljica koje omogućavajubrzo i jednostavno topljenje.
* Neto količina: 1 kg.
Proizvod nema na skladištu.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. Napravljena je po recepturi priznane belgijskog branda Barry Callebaut. Čokolada je vrhunske kvalitete te provjereno odličnog okusa.
BAM mliječna čokolada za fontanu (1 kg) je zbog veće količine kakao maslaca idealna za fontane i fondue. Veći udio kakao maslaca omogućava svilenkasto gladak protok. Čokoladu je potrebno samo rastopiti, bez dodavanja maslaca i ulja. Ukusna kremasto karamelna tekstura oduševit će i najzahtjevnije ljubitelje čokolade. Idealna je za umakanje različitog voća, kao i manjih komadića slastica.
Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 39,3%, najmanje 20,4% mliječnih dijelova i najmanje 5,6% mliječne masti.
Energetska vrijednost 585kCal (2448kJ)
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. Sama čokolada izrađuje se po čokoladnoj recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut. Barry Callebaut, kao i BAM by Mojačokolada.si poštuju ista načela: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)