

BAM mliječna čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada s barem 39,3% kakao dijelova. Budući da sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade, idealna je za čokoladne fontane i fondue jer još lakše prelijeva voće i druge delicije. Očarat će vas njen kremasti okus karamele i mliječne čokolade. Čokolada je u obliku čokoladnih kapljica koje omogućavaju brzo i jednostavno topljenje. Čokolada je BEZ glutena.
Kada možete očekivati dostavu naručenih proizvoda?
Proizvod je na zalihama u našem skladištu i spreman je za otpremu. Predviđen datum dostave ili preuzimanja u trgovini naveden je dolje.
* Predviđeni datumi odnose se na narudžbe zaprimljene do12:00 sati.
BAM mliječna čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada s barem 39,3% kakao dijelova. Budući da sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade, idealna je za čokoladne fontane i fondue jer još lakše prelijeva voće i druge delicije. Očarat će vas njen kremasti okus karamele i mliječne čokolade. Čokolada je u obliku čokoladnih kapljica koje omogućavaju brzo i jednostavno topljenje. Čokolada je BEZ glutena.
Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i provjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. V kolekciji BAM nalazi se i izvrsna mliječna čokolada za fontanu u kapljicama.
BAM mliječna čokolada za fontanu (1 kg) je zbog veće količine kakao maslaca idealna za fontane i fondue. Veći udio kakao maslaca omogućava svilenkasto gladak protok. Čokoladu je potrebno samo rastopiti, bez dodavanja maslaca i ulja. Ukusna kremasto karamelna tekstura oduševit će i najzahtjevnije ljubitelje čokolade. Idealna je za umakanje različitog voća, kao i manjih komadića slastica.
Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 39,3%, najmanje 20,4% mliječnih dijelova i najmanje 5,6% mliječne masti.
Energetska vrijednost: 2448 kJ / 585 kcal
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Brand BAM - become a master je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. BAM - become a master poštuje načelo: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)