

BAM tamna čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut. Sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade pa je stoga idelana za fontane i fondue. Odlikuje se bogatim i intenzivnim okusom koji je uravnotežen s blagom slatkoćom. Čokolada je u obliku čokoladnih kapljica koje omogućavaju brzo topljenje i precizno doziranje.
* Neto količina: 1 kg.
Kada možete očekivati dostavu naručenih proizvoda?
Proizvod je na zalihama u našem skladištu i spreman je za otpremu. Predviđen datum dostave ili preuzimanja u trgovini naveden je dolje.
* Predviđeni datumi odnose se na narudžbe zaprimljene do12:00 sati.
BAM tamna čokolada za fontanu je vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut. Sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade pa je stoga idelana za fontane i fondue. Odlikuje se bogatim i intenzivnim okusom koji je uravnotežen s blagom slatkoćom. Čokolada je u obliku čokoladnih kapljica koje omogućavaju brzo topljenje i precizno doziranje.
* Neto količina: 1 kg.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. Čokolada je plod dugogodišnjeg znanja i iskustva čokoladnih majstora branda Barry Callebaut. Čokoladu već godinama koriste svjetski priznati slastičari, a sada je dostupna i za privatnu upotrebu.
BAM tamna čokolada za fontanu (1 kg) je vrhunske kvalitete te je posebno napravljena za upotrebu za fontane i fondue. Sadrži više kakao maslaca od klasične čokolade pa zato nije potrebno dodavati ulje ili kakao, budući da već sada omogućava svilenkasto gladak protok. Odlikuje se intenzivnim, dubokim čokoladnim okusom koji će vas oduševiti. Idealna je za umakanje različitog voća, kao i manjih komadića slastica.
Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 59,1%.
Energetska vrijednost 575kCal (2406kJ)
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. Sama čokolada izrađuje se po čokoladnoj recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut. Barry Callebaut, kao i BAM by Mojačokolada.si poštuju ista načela: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)