

Bijela topla čokolada na štapiću by Mojačokolada.si vjerojatno je najbolja topla čokolada koju ste (tj. uskoro ćete) ikada probali. Radi se o 100% bijeloj čokoladi s dodatkom crunchy kokosa bez ikakvih "nepotrebnih" dodataka, kao što su npr. škrob i umjetna bojila. Samo čista, 100% vrhunska čokolada (bez dodataka za zgušnjavanje).
* Neto količina: 40 g.
Kada možete očekivati dostavu naručenih proizvoda?
Proizvod je na zalihama u našem skladištu i spreman je za otpremu. Predviđen datum dostave ili preuzimanja u trgovini naveden je dolje.
* Predviđeni datumi odnose se na narudžbe zaprimljene do12:00 sati.
Bijela topla čokolada na štapiću by Mojačokolada.si vjerojatno je najbolja topla čokolada koju ste (tj. uskoro ćete) ikada probali. Radi se o 100% bijeloj čokoladi s dodatkom crunchy kokosa bez ikakvih "nepotrebnih" dodataka, kao što su npr. škrob i umjetna bojila. Samo čista, 100% vrhunska čokolada (bez dodataka za zgušnjavanje).
* Neto količina: 40 g.
Za sve ljubitelje vrhunskih čokolada predstavljamo novu liniju toplih čokolada na štapiću. Jednostavna upotreba, simpatična ambalaža i samo izabrani i jednostavno fantastični sastojci, riječi su koje ukratko opisuju bijelu toplu čokoladu s dodatkom crunchy kokosa. Tople čokolade na štapiću by Mojačokolada.si ručno su izrađene u Sloveniji, a korištena je samo najbolja belgijska čokolada Barry Callebaut.
Budući da vjerujemo da smo vas već uvjerili, otkrit ćemo vam samo još sljedeće: Topla čokolada na štapiću by Mojačokolada.si ne sadrži škrob ni druge zgušnjivače, pa stoga (čak i ako upotrijebite manje od 1 dcl mlijeka) zapravo nikada neće biti gusta. No 100% vam garantiramo da ćete njome biti više nego zadovoljni i doći ćete po "još"!
Bijela čokolada (šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), 4% kokosov čips (80% kokos, šećer, jestiva sol).
Kakao dijelova najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova i 6,3% mliječnih masti.
Energetska vrijednost 570 kCal (2384 kJ)
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. Sama čokolada izrađuje se po čokoladnoj recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut. Barry Callebaut, kao i BAM by Mojačokolada.si poštuju ista načela: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)