Passero - Čokoladne praline s tramincem

Cijena 5,20 €

Vaša cijena 4,16 € 4.16 EUR

Snižena cijena!

-20%Popust

Out of stock
U Košaricu

Čokoladne praline sa sunčanim tramincem s komadićima bobica grožđa, koji se odlično sljubljuje s okusom tamne čokolade. Kao noć i dan. Harmonična slast koja slatko upotpunjava dan. Čokoladne praline su izrađene ručno i upakirane u lijepu prirodnu poklon kutijicu.

Kutijica sadrži 5 čokoladnih pralina s tramincem (55 g).

Proizvod trenutno nije na zalihi. Unesite vaš email i obavijestit čemo vas nakon nove zalihe.
Hvala za prijavu. Obavijestit čemo vas nakon nove zalihe.
Info

Passero - Čokoladne praline s tramincem

Seoska čokoladarnica Passero je tradicionalne okuse sa svog posjeda uključila u čokoladnu pripovijetku i tako izradila izvrsne bombonijere s čokoladnim pralinama koje sadrže opojna punjenja. Bogata su domaćim okusima poput bazge, bučinog ulja, bobica jurke, traminca i opojnog okusa domaće gibanice.

Kutijica Čokoladnih pralina s tramincem sadrži 5 vrhunskih čokoladnih pralina, oblivenih tamnom čokoladom koja sadrži najmanje 70% kakao dijelova. Praline su punjene finim punjenjem od sunčanog traminca s dodatkom bobica grožđa.

Osjećaj darivanja je sladak. Priuštite si ga.

VIDEO - Čokoladarnica Passero

Ruralna čokoladarnica Passero

Iz seoske čokoladarnice na seoskom domaćinstvu Passero miriše po Prekmurju. Tradicionalni okusi domaćinstva su bogati izvor čokoladnih priča, u koje su umiješali autentične domaće okuse. Između pažljivo proizvedenih domaćih sastojaka i kvalitetne čokolade umiješali su žlicu zaigranosti i prstohvat mašte te pripremili posebnu seosku čokoladnu kolekciju.

Gibanica, buče, jurka, bazga i traminac presvučeni u čokoladu za malo užitka i opuštanje te čokoladne table s orasima, konopljinim i bundevinim sjemenkama, kruškama, karamelom, klinčićima, šljivom, makom, limunom i đumbirom, medenjacima i cimetom za malo neuobičajene degustacije - probaj, neće ti biti žao!

* Novo u prodaji: Passero poklon paketi! Čokoladni okusi sa domaćim tramincem, bučinim uljem, jurkinim sokom ili slatkom višnjevačom.

Sastojci

Čokolada (kakao masa, šećer, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, mliječne masti, emulgator: sojin lecitin, vanilija), traminac 15% (alk 1,8% vol), čokoladna krema (biljne masti, šećer, obrano mlijeko u prahu, laktoza, emulgator: sojin lecitin), grožđice.

Može sadržavati tragove: mlijeka, orašastih plodova, žita, jaja. Praline sadrže alkohol. Nije primjereno za djecu!

Izdelek še nima mnenja kupcev.

Čokolada slovi za kraljicu svih slastica u poslastica s kojima se skoro svi ljudi, kako mladi tako i stariji vole zasladiti.

Čokolada je prebrodila dug put i veliki razvoj je bio potreban da danas slobodno uživamo u čokoladi kakvu znamo.

Čokoladarnica Passero je zasigurno nešto novo, originalno i vrlo potrebno na slovenskom tržištu čokolada.

Slasni čokoladni bomboni, omotani u svjetlucave i šuškave pairiće, mame osmijeh na usta svakom čokoholiku jer ih svojim okusom dižu u nebesa.

Prednosti
  • Proizvod napravljen je u Sloveniji
  • Za sve ljubitelje odličnih pralina
  • Vrhunska kvaliteta čokolade
  • Ručno izrađeno
  • Odlična kombinacija okusa
Ključne besede: čokoladnica, praline, passero, seoska čokoladnica, čokoladnica passero, passero praline, pralina, domaća čokolada, vino i praline
×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije