Čokoladne zvijezde & MojaČokolada.hr

Naše čokolade obožavaju mnoge slavne osobe. Pročitajte što o nama i našim proizvodima misle Sanja Grohar, Karin Škufca, Nuška Drašček, Aleš Lisac, Petra Slapar, Sabina Remar mnogi drugi...

Gorazd Potočnik

Gorazd Potočnik

Majstor za čokoladne poslastice

Željom da na jednom mjestu ponuda svih čokolada u Sloveniji, na profesionalan način ponudi mogućnost online kupovine i širok izbor čokolade i čokoladnih proizvoda, je doveo mladu momčad u jednu od najljepših priča o čokoladi.

S velikom dozom uživanja su ponudili mogućnost kupovine jednim pritiskom na gumb, bez napuštanja svoje kuće i odlaska u trgovinu. Ova momčad ne poznaje granice ...

Gorazd preporučuje: Tamna čokolada - s florentincima i kandiranim limunom

Katja Fašink

Katja Fašink

pjevačica i uspješna poslovna žena

MojaČokolada.hr je online trgovina koja me uvijek iznova inspirira s velikim idejama i načinima na koji nastoje razveseliti svoje poslovne partnere i privatne živote ljudi.Drago mi je da lako sudjelujem u oblikovanju najboljih čokolada koje sam ikad probala.

S obzirom na to da je moj moto najmanje jedna čokolada dnevno ida sam samoprozvani stručnjak za čokoladu, možete zaključiti da sam subjektivna kada je u pitanju čokolada. Ali, uvjerili ste me s kvalitetom, ažurnošću i ponuđenom personalizacijom ponude. Odlični ste i samo naprijed!

Katja preporučuje: Mliječna čokolada - sa šumskim voćem

Sanja Grohar

Sanja Grohar

pjevačica

Online trgovina MojaČokolada.hr je stvarno super - Čokolade su vrloooo ukusne, inovativnih oblika, a dostava je brza.

Preporučujem svima!

Sanja preporučuje: Lucifer - Čokoladne golf loptice

Miki Bubulj

Miki Bubulj

stand up komičar

Moja Čokolada je izvrstan način za uživanje u pravim čokoladnim poslasticama, namijenjena čokoholicima kao i onima koji žele iznenaditi svoje najmilije originalnim darom. Raznolik izbor i mogućnost izrade čokolade prema vlastitom ukusu je idealna kombinacija koja nikoga neće ostaviti na cjedilu, čak i ako imate vrlo specifičan ukus.

Miki preporučuje: Tamna čokolada - s lješnjacima i borovnicama

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije