

BAM Bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.
* Neto količina: 500 g.
Kada možete očekivati dostavu naručenih proizvoda?
Proizvod je na zalihama u našem skladištu i spreman je za otpremu. Predviđen datum dostave ili preuzimanja u trgovini naveden je dolje.
* Predviđeni datumi odnose se na narudžbe zaprimljene do12:00 sati.
BAM Bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.
* Neto količina: 500 g.
Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa belgijskog proizvođača Cacao Barry, vrhunske kvalitete i provjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. V kolekciji BAM nalazi se i izvrsna bijela čokolada u kapljicama.
BAM bijela čokolada (500 g) oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je mliječnog okusa.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Energetska vrijednost 570kCal (2385kJ)
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. Sama čokolada izrađuje se po čokoladnoj recepturi priznatog belgijskog branda Barry Callebaut. Barry Callebaut, kao i BAM by Mojačokolada.si poštuju ista načela: Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom! :)