Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Kreiraj kao BAM slastičarska majstorica…

... ili majstor, naravno. Uz BAM pekarske proizvode, ovoga puta dodali smo i BAM dodatke. Paket uključuje rukavicu otpornu na toplinu, pregaču i pamučnu vrećicu. Sve tri imaju jednu zajedničku stvar - lako ti postaju najbolje društvo. Rukavica štiti tvoje ruke od vrućih pećnica, pregača te grli oko struka baroknim zlatnim vrpcama i tako štiti tvoju odjeću, a pamučna torbica prati te u svakodnevnim poslovima. Zahvaljujući svojoj elegantnoj crnoj boji, BAM posuđe je pogodno i za slastičare i slastičarke.

BAM dodaci su ovdje

BAM kakao namaz s lješnjacima

BAM kakao namaz s lješnjacima je proizvod pripremljen po odličnoj recepturi i samo od pomno odabranih sastojaka. Sadrži najmanje 55% odličnih prženih lješnjaka iz Pijemonta koji namaz bogate originalnim i intenzivnim okusom lješnjaka. Izniman okus lješnjaka izvrsno nadopunjava aromatičan okus kakaa u prahu i kremasti okus mlijeka

Pročitaj više

Torta od tri vrste čokolade?

Što je bolje od čokolade? Tri vrste čokolade. Torta se sastoji od tankog sloja biskvita i tri nježne kreme iz kolekcije BAM čokolada: tamne, mliječne i bijele. Istina, na prvi pogled se čini kao jako puno čokolade, ali recept sam sastavila po svom ukusu i prilagodila količine tako da torta ne bude preslatka.

Pokaži mi recept
Moja čokolada
Moja čokolada
Moja čokolada
Moja čokolada
Moja čokolada
Moja čokolada

Upoznaj naše proizvode

Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Vijesti
Recepti