Žgane pijače Krucefix

Žgane pijače Krucefix

Na sunčanim obroncima Kriške gore, gdje se moćne Alpe spuštaju prema moru, na visini između 800 i 1200 metara uspjeva bilje koje u dugim zimskim mjesecima odolijeva ledu, vjetru i mrazu, a u...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 18.12.2014.

Krucefix

Na sunčanim obroncima Kriške gore, gdje se moćne Alpe spuštaju prema moru, na visini između 800 i 1200 metara uspjeva bilje koje u dugim zimskim mjesecima odolijeva ledu, vjetru i mrazu, a u proljeće iskorištava toplinu Sunca za svoj rast i razvoj uz maskimalno očuvanje svojih hranjivih tvari. Upravo ovdje, daleko od užurbanosti i civilizacije u netaknutoj prirodi ubiru se ovi plodovi i bilje koje čini osnovu za pečenje rakija Krucefix. Smreka, ariš, divlja metvica, borovica i bor krivulj. S jedinstvenom destilacijom po tradicionalnoj metodi s dozom tajnovitosti dobivaju se najmoćnije arome gorskog bilja i flore, pretvorene u prvorezredne rakije i likere Krucefix.

Svaki proizvod je flaširan, zapečaćen i označen kompletno ručno. Svaka boca je pažljivo datirana s obzirom da se karaktristike i svojstva pića razlikuju na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj i godišnjoj bazi.

*Ministarstvo zdravlja upozorava: Uživanje alkohola šteti Vašem zdravlju!

Nema proizvoda za ovog dobavljača.

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije