Pro Organika

Pro Organika

Pro Organika mlada je slovenska tvrtka koja proizvodi i prodaje premium ekološke prehrambene proizvode. Svjesni smo da je danas odnos pojedinca do hrane puno značajniji nego što je to bilo u...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 20.08.2014.

Pro Organika

Pro Organika mlada je slovenska tvrtka koja proizvodi i prodaje premium ekološke prehrambene proizvode. Svjesni smo da je danas odnos pojedinca do hrane puno značajniji nego što je to bilo u prošlosti. Radi se o jakoj energetskoj vezi koja nam daje samopouzdanje, snagu i optimizam za nove životne izazove. Želimo pokazati da možemo dostojno živjeti samo ako je stanicama omogućena cjelovita vegetarijanska hrana. Ne samo dostojno, već vrhunski, gurmanski, ali i zdravo. Na tržište smo lansirali alternativnu ponudu za sve koje žele osjetiti jednostavnost, a ujedno i punoću okusa.

Želimo širiti kulturu prehranjivanja. Čovjek bi trebao pojesti onoliko hrane koliko mu je zaista potrebno. Na takav način ne opterećujemo naš organizam i ne utječemo negativno na kvalitetu kreiranja. Proizvodi iz ekološke proizvodnje nosioci su vitalne energije, na čovjeka i okoliš djeluju regenerativno odnosno s efektom» pomlađivanja«. Proizvodi proizvedeni na takav način u simbiozi su s okolišem i nakon što su ostvarili svoju svrhu neće ga opustošiti. Zato što nas zanima samo ekološki proizvedena hrana, pomažemo stvarati kulturu življenja na zemlji.

Naš moto jest »Ulaži u sebe!«, jer promjena počinje u nama samima.

Nema proizvoda za ovog dobavljača.

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije