Mellitus Aurum

Mellitus Aurum

Poduzeće PIP bavi se proizvodnjom i trženjem poklon proizvoda kolekcije MELLITUS AURUM - MEDENO ZLATO. Radi se o unikatnim proizvodima višeg cjenovnog razreda koji mogu poslužiti kao poslovni...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 17.03.2014.

Poklon proizvodi kolekcije Mellitus Aurum

Poduzeće PIP bavi se proizvodnjom i trženjem poklon proizvoda kolekcije MELLITUS AURUM - MEDENO ZLATO. Radi se o unikatnim proizvodima višeg cjenovnog razreda koji mogu poslužiti kao poslovni pokloni ili za prigode kada želimo svoje najdraže iznenaditi nečim posebnim i tako im pokazati da nam zaista znače najviše.
Svrha razvoja kolekcije nalazi se u tome da se u jednom artiklu spoje sastojci koji su kroz povijest zauzimali posebno mjesto na ljestvici materijalnih potreba čovjeka. Čokolada, med i zlato odlično se spajaju u cjelinu, pomno zapakiranu u ambalažu koja naglašava notu važnosti i estetske profinjenosti.

Proizvodi nisu samo prestižni i estetski privlačni, već nam sastojci u dobro promišljenim kombinacijama omogućavaju pravu eksploziju okusa.

Važno je također istaknuti činjenicu da su poklon paketi oblikovani tako da svaki od njih ima i svoju specifičnu terapeutsku namjenu.

Nema proizvoda za ovog dobavljača.

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije