Filco sladke rešitve

Filco sladke rešitve

Rozmanova ulica 6

1000 Ljubljana

Sve je počelo spontano, u jesen 1990. Skupina entuzijasta i ljubitelja dobre hrane imalo je veliku privilegiju što su mnogo putovali po svijetu i uživali ​​u domaćim specijalitetima u...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 20.09.2013.

Kvalitetne sirovine za one koji žele nešto više!

Sve je počelo spontano, u jesen 1990. Skupina entuzijasta i ljubitelja dobre hrane imalo je veliku privilegiju što su mnogo putovali po svijetu i uživali ​​u domaćim specijalitetima u kozmopolitskim gradovima. U domaćim krajevima, na obodima Alpa, ponuda je bila veoma slaba. Za dobar sladoled, pravi espresso, čokoladni desert od vrhunske čokolade, bilo je potrebno voziti najmanje 200km. Na jednom od tih putovanja rodila se ideja za novim poduhvatom.

Filco je danas jedan od vodećih ponuđača sastojaka, alata i pribora za ugostiteljski sektor. Filco prednjači po kvalitetnim proizvodima i tehnološkim znanjima, što prati ovo preduzeće od samog osnivanja. Znanje se godišnje proširuje i obnavlja na brojnim seminarima, radionicama i susretima s velikim majstorima.

Ponuda proizvoda se ažurira kontinuirano od svog osnutka. Filco danas nudi preko 5000 različitih proizvoda, sa više od 30 vodećih proizvođača u svijetu.

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije