Raspon cijena
0kn - 359kn
Subcategories
Proizvođač
BAM - become a master

Proizvodi za pečenje

Predstavljamo vam proizvode za pečenje. Ovdje ćete pronaći široki izbor pribora i sastojaka za pripremu slastica od čokolade. Kako bi vaše čokoladne delicije bile još bolje i još slađe!

Prije početka pečenja otkrivamo vam tri čokoladna savjeta za pečenje slastica. Savjet br. 1: Bez čokolade za kuhanje ne možemo ni zamisliti izrađivanje slastica. Savjet prije same kupnje: Provjerite prije njen sastav odnosno dekleraciju na proizvodu. Savjet br. 2: Prilikom zagrijavanja mliječne čokolade, zbog udjela šećera, moramo posebice da čokolada ne zagori. Najjednostavnije ju je koristiti u receptima u kojima nema pečenja, kao što su preljevi za već pečene slastice ili kao punjenje za slastice. Savjet br. 3: Bijelu čokoladu u receptima ne možemo upotrijebiti umjesto tamne čokolade ili one za kuhanje jer je osjetljivija na toplinu i brže će zagoriti.

TOP 5 proizvoda za pečenje:

* Pročitaj i članak: Koju čokoladu izabrati za pečenje?

Želite pomoć pri pronalasku poklona za svoje najmilije?

Trgovina

Prikazuje 1-24 od 90 proizvoda

Kreiraj kao pravi Čokochef!

Upiši svoju elektroničku adresu na koju ćemo ti poslati besplatnu e-knjigu recepata koja sadrži 9 totalno kul čokoladnih recepata priznatih slovenskih čokochefova.