Čokoladnica Passero

Čokoladnica Passero

Tešanovci 24

9226 Moravske Toplice

Seoska čokoladnica Passero je dio ponude sa imanja Passero koje se nalazi u selu Tešanovci, u blizini Moravskih Toplica. Osim proizvodnje čokolade, na farmi možete uživati u seoskoj kući sa dva...

Sa MojaČokolada. hr sudjelujemo već od 13.09.2013.

Nadahnuti smo tradicijom, potstaknuti budućnošću

Seoska čokoladnica Passero je dio ponude sa imanja Passero koje se nalazi u selu Tešanovci, u blizini Moravskih Toplica. Osim proizvodnje čokolade, na farmi možete uživati u seoskoj kući sa dva apartmana, malom dućanu s delicijama iz vlastite prerade (oznaka "Radost Prekmurja") i dobro poznatoj vinariji, gdje možete dobro popiti i pojesti, kao kod svoje kuće.

Domaćini su mladi ljudi, veoma zahvalni na nasljeđu iz prošlosti, ali i znatiželjni zbog budućnosti. Domaćini su veoma ljubazni. Ovdje ćemo vam ispričati jednu priču. Kad se mladi majstor Thomas udvarao Jasmini, poklonio joj je božićni dar od čokoladnih pralina. Dar je napravio sam. Uz ukazanu pažnju, tom prilikom poklonio joj je srce koje je predstavljalo njegovu strast prema njoj, ali i ujedno i strast za čokoladom. Oslobađanjem mašte i razigranosti pojavile su se čokolade sa zanimljivim idejama i pričama. Nakon prvog poklona, poklonio joj je čokoladu za vjenčanje, a onda za čokoladu za poslovni put i tako redom. Svaka izrađena čokolada je bila priča za sebe i ostaje zapamćena zauvijek.

Primjenjujući ideje i maštu naših glumaca kreirali smo raznovrsnu ponudu naših proizvoda i usluga. Vodeći se idejom "misli globalno, djeluj lokalno" kreirali smo ponudu unikatnih domaćih proizvoda. Najbolji dokaz za to je čokoladni kolač od sira, ali i čokolade sa okusima bundeve, bazge, Jurke i traminca. Inspiracija je izvučena iz tradicije i vremena, tako da smo jednostavno "nadahnuti" tradicijom i iskustvom naših predaka.

Priuštite si radost čokolade!

×

Zašto kupovati kod nas?

5 razloga

za kupovinu kod nas

Opširnije